Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem azt szeretné, ha...

A vőlegényem azt szeretné, ha elmennék vele az osztálytalálkozójára. Őszintén, szerintem nekem semmi keresnivalóm nincs ott! Hogyan tudnám meggyőzni, hogy menjen egyedül (nélkülem nem akar)?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Ja és amúgy az egyetlen páros háta mögött azért többen sutyorogtak, hogy "jajj, szegény, akkora papucs lett, hogy nem engedi el egyedül osztálytalira a nője". Nem tudni, igaz-e, vagy a srác akarta hozni, de nem volt jó ötlet, az tuti.
2013. jún. 11. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ tényleg, hogy milyen találkozó lesz, erre kérdezzen rá a párod. Ha mindenki viszi a párját/férjét/feleségét, akkor nyugodtan menj el vele te is. Ha nem, akkor viszont azért nem mennék el, hogy ott üljek dísznek és valószínűleg halálra unnám magam a régi sztorizgatások közepette.

Én elmentem a pároméra, mert a jelenlegi legjobb barátai is volt osztálytársak, így nem éreztem magamat kellemetlenül, illetve a többieknek is ott voltak a párjaik, akikkel elvoltunk amíg ők nosztalgiáztak. Ha nem egy ilyen "nyitott" esemény lett volna és biztos lettem volna abban, hogy rajtam kívül senki nem lesz ott párként, akkor biztos nem mentem volna el.

2013. jún. 11. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Nekem volt olyan barátnőm, aki minden egyes találkozóra hozta a paliját, mondván, hogy "most mit csináljon otthon".

Így utólag kicsit gáznak érzem, hogy ismertem őket...

Olyan érzetet kelt az egész, mintha pár órára nem tudnád lefoglalni magad, vagy akaszkodnál... Ha a párodnak fontos az osztálya, akkor ennyit kibír nélküled, ha meg nem fontosak neki, nem érdekli, mi van velük, akkor nyugodtan hanyagolhatjátok mindketten az osztálytalálkozót.

Ha a párodnak fontos a találkozó, mutasd meg neki az itteni válaszokat. Kérd meg, hogy készítsen sok képet, és akkor mindenről értesülsz majd. Tudatosítsd benne, hogyha nem tetszik neki a találkozó, akármikor felkelhet, és hazajöhet mégis hozzád... ilyesmik.

2013. jún. 11. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

1. Tudd meg, hogy páros osztálytalálkozó, vagy család nélküli. Ezt meg szokták előre beszélni és így igazodnak a többiek.

2. Ha lehet vinni idegent is, akkor örülj inkább, hogy a barátod szeretne ezzel az oldalával is megismertetni téged, nem hiszem, hogy egy sarokban kellene ülnöd, mert a kutya se szól hozzád. Meg ez rajtad is múlik, ha nem tudsz idegen emberekkel időt tölteni, akkor tényleg ne menj.

3. Ha csak volt osztálytársak mennek, akkor ne menj, az tényleg béna, ha ennek ellenére téged is visz. Akkor győzd meg, hogy más se visz párt, többet tudnak pusmogni a régi poénokon, nem akarod, hogy veled foglalkozzon, menjen szépen nélküled.

Tehát szerintem tudd meg hogy lett megbeszélve az osztálytali.

2013. jún. 11. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Ahogy már írták előttem is, tudni kell, hogy mások is viszik-e a párjukat, vagy nem, milyen jellegű az osztálytalálkozó.

Ettől függetlenül, ha nem akarsz menni, akkor ne menj, de ha a vőlegényednek így nincs kedve menni, akkor te se erőszakold.

2013. jún. 11. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
10%
A legtöbb ilyen találkozó általában nem volatkozik a párokra. Én pl nem érezném jól magam 20 idegennel akiket a férjem ismer én meg nem, és más se hozza a párját. Kérdezz rá a szervezőnél hogy hogy gondolta. Mi az hogy nélküled nem mer elmenni? Akkor maradjon otthon.
2013. jún. 11. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is kérdezd meg először, hogy milyen típusú ez az osztálytali! Ha mások se nagyon visznek párt, nyugodtan mondhatod, hogy nem éreznéd jól magad: amit teljesen jól meg lehet érteni, mivel az osztálytali úgyis nosztalgiázásról szól, te meg csak kapkodnád a fejed, hogy ez ki, az ki, ki mikor hol stb. -- ez hosszú távon nem túl szórakoztató. Az osztálytalin úgyse rád lennének kíváncsiak, esetleg egy-két ember udvariasságból beszélgetne veled (vagy a párod figyelme oszlana meg), de szerintem ez egyikőtöknek se lenne valami hatalmas élmény.

Kivével, ha nagyon extravertált ember vagy, és szeretsz sok új embert megismerni, akkor persze menj el, de a leírásodból nem az jön le, hogy nagyon el akarnál menni.

Más a helyzet, hogyha olyan rendezvény, ahová visznek párt. Hát... megmondom őszintén, én se szívesen mennék még így sem, hiába van ugyan ott másnak is a párja, akkor is csak arról szól az egész, hogy a régi osztálytársak nosztalgiáznak, te azalatt illedelmesen fecseghetsz a többi "függelékkel". Ha ez ellen nincs kifogásod, menj el. Ha úgy vagy vele, hogy hát nem ez lesz életed legjobb estéje, de a párodért megteszed, menj el. Ha viszont azt érzed, hogy a hátad közepére se kívánod, ne menj el.

28/N

2013. jún. 11. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem ha valaki viszi a párját(gyerekeit, kiskutyát, kismacskát :D), az úgy jön le, mintha a volt osztálytársaknak "meg akarná mutatni" hogy látjátok, nekem is van valakim, már nem vagyok akkora lúzer, mint gimiben stb.
2013. szept. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!