Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki az eljegyzés előtt már megszervezte az esküvőjét?
egy része megvolt fejben....de nem azért mert megszerveztem...hanem előtte sok hasonló infó jött felém, és így volt egy kialakult ízlésem...
Semmi nem volt kőbe vésve, a végső választásokat nem is én tettem..
A párom elé tettem néhány elképzelést, és ő választott
Kedves utolsó!
Nem az volt a kérdés, hogy vannak-e terveid,elképzeléseid, álmaid, hanem, hogy megszervezted-e.
Az egész más:
Nálam az már a lefoglalást jelenti és többek között azt, hogy gyakorlatilag az egész terv össze van állva.
Ennyire dehogy..
Egyrészt az esküvő nem az én esküvőm, hanem kettőnké..
Elég sok dolog formálódott, ahogy haladtunk a szervezéssel is, hiszen a férjemnek is voltak elképzelése.
Volt olyan, akivel beszéltünk és nekem megfelelt volna, de neki nem, vagy olyan, ami addig míg nem colt konkrétum, addig jónak tünt..
A vicc, hogy minden szerzòdést ketten kellett vállalni, a terembérletet leszámítvab, az összes szolgáltató elvárta a végső aláírásnál mindkettőnket...bár lehet, hgy csak én fogtam ki ilyenszolgátatőkat, vagy nem colt elvárás, hanem csak amiatt volt minden két névrekiállítva, mert ketten foglalkoztunk vele..
Azért ha valaki ennyire leszervezi előre, az elég beteges...
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!