Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki az eljegyzés előtt már megszervezte az esküvőjét?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy tudja hogy melyik szolgáltatókat szeretné felkérni,tudja hogy mennyibe fog kerülni majd,tudja hogy milyen színek lesznek ilyesmik!2013. dec. 15. 20:13
11/11 anonim válasza:
Lehet most ciki leszek :D
Emlékeztek/látta valaki a Jóbarátokban azt a részt mikor Monica előhozta a "kis" esküvős mappáját?
Na nekem excel-ben van olyan :D A leendő ruhám benne van, milyen torta lesz, melyik étteremben lesz stb. Ja és nem hagyom ki a párom, meg nem sunyiban csinálom, hanem vele megbeszélve, és ki van osztva az ő feladata is (videó montázs készítése, meghívó tervezése, zenék kiválasztása stb)
Pedig még nem is volt eljegyzés... Mondjuk nálunk nem is kérdés, hogy lesz-e egyáltalán. Az a különbség, hogy ő ezt majd akkor csinálja, ha aktuális, én pedig a kis szervező természetemmel már a nászút útitervét is belevettem az excelbe. Hál'isten szeret így is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!