Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság lett egyre jobban "divat" az eljegyzés? Vagy most vagyok abban a korosztályban, ahol az érett kapcsolatok továbblépnek erre a szintre?
Itt most arra gondolok, hogy pl. pár évvel (3-4) ezelőtt is ennyire felkapott dolog volt az eljegyzés? Vagy csak akkor még fiatalabb voltam, és nem foglalkoztam evvel a témával? Vagy tényleg egyre gyakoribb az eljegyzés, mert a mai fiatalok nem érzik a komolyságát? És úgy gondolják, hogy akkor jegyezzük el egymást, és ha nem megy, akkor meg simán visszaadják a gyűrűt? Ez csak most van igy, vagy régen is igy volt?
Bocs, ha hosszú voltam. Remélem értitek a kérdésemet.
24/L
Pontosan, ahogy az első írja!
21/L vagyok, de én is veszem észre, hogy az egykori (3 éve még) osztálytársaim sorra szülnek, ill. eljegyezték őket, hanem már férjhez is mentek. Ennek ez a rendje, felnövünk lassanként mi is ehhez a feladathoz :) Csak idő kérdése, és a párunké :)
Remélem érthető voltam! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!