Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért lett manapság olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett manapság olyan nagy divat az, hogy karácsonykor van eljegyzés?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül sokan karácsonyra időzítik az eljegyzést. Nekem ez olyan fantáziátlannak vagy mesterkéltnek tűnik, nem is tudom. Csak én tapasztalok ilyet?
2013. dec. 26. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
9-essel tökéletesen egyetértek! Ez a karácsonykor - szülinapkor eljegyzés kb. olyan, hogy neked ajándék, hogy megkérem a kezed. Nagyon gáz. Egyik barátnőmnek pl. szülinapján kérte meg a pasija a kezét, fél év múlva meg szakítottak, akkor most kb. minden szülinapján eszébe jut, hogy hmm igen, x éve kérte meg a kezemet.
2013. dec. 27. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

A karácsony, szülinap, névnap, évforduló nekem se tetszett volna. Az én férjem augusztus 20.án kérte meg a kezem a tűzijáték alatt:) ez nagyon tetszett:) akkor 2 és fél hónapja voltunk együtt. Másfél éves kapcsolat után házasodtunk.

27/N

2013. dec. 28. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekünk 7 éve karácsonykor volt a "hivatalos" eljegyzés családi körben. Előtte volt lánykérés kettesben, de a családdal is szerettük volna megünnepelni, és mivel a családtagok az országban össze-vissza laknak, így összekötöttük az ünnepet és az eljegyzést. Hogy fantáziátlan vagy nem, nem érdekel, 7 éve együtt vagyunk és nem bántuk meg. Nem ez a lényeg?
2013. dec. 29. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Nálam az eljegyzés és a lánykérés két különböző dolog, nem tudom, más hogy van vele. Mi eleve úgy hívtuk ebédre a családtagokat, hogy eljegyzés lesz, tehát senki ünneplésébe nem rontottunk bele, attól mindenki úgy karácsonyozott, ahogy akart (26-án volt az ebéd). A lánykérés szerintem egy külön esemény, ami nem feltétlenül tartozik másra, csak a leendő menyasszonyra, esetleg az ő szüleire.

2013. dec. 29. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem karácsonykor kérték meg a kezem. Én nagyon örültem neki. Nem érdekel, hogy sokan fantáziátlannak és elcsépeltnek tartják. Nekem örömet szerzett a párom, és ez a lènyeg.
2016. jan. 17. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!