Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?
Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.
Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.
Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.
Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?
Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.
Szerintetek túlreagálom?
Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.
Kezet fogok, te meg büszke lehetsz magadra...
Gondolom ha a sarkon vársz épp valakit, de közben valaki kur.vának néz, még te vagy megsértődve.
"Gondolom ha a sarkon vársz épp valakit, de közben valaki kur.vának néz, még te vagy megsértődve."
Csak kibújik a szög a zsákból. Kérdező, isten ments hogy elvedd ezt a nőt, nem is tudom melyikőtök lenne szerencsétlenebb egy ilyen házassággal.
Ismertem egy pasit, aki a feleségének nem engedte, hogy miniben járjon, meg mélyen dekoltált ruhákban, aztán pont a pasi csalta meg a nőt.
Szerintem, ha így szerettél bele a nődbe, akkor nincs miért panaszkodnod, ha megváltozna, lehet, hogy már nem is szeretnéd.
Tehát szeretőnek kellett a qrvásan öltözködő nő, de feleségnek már nem :)
Én is kíváncsi lennék, milyen ruhában látnád szívesen. A kérdésben linkelt ruha meg ilyen fazon: [link] Nincs kinn belőle a nő melle. Akinek szép alakja van, az általában feszülősebb dolgokat hord, ha neked ez probléma, akkor teltebb lányt kéne keresni. Feleségnek. Szeretőt meg keresni fogsz mellé úgyis, hisz nem véletlen hogy ilyen típusú lánnyal vagy most is, ez vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!