Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?
Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.
Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.
Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.
Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?
Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.
Szerintetek túlreagálom?
Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.
Lehet, hogy a barátnőm nem tud ruhát választani, de az a bajom ezzel a ruhával például, hogy állandóan csúszkál a barátnőmön. 2 percenként húzkodja felfelé, mert állandóan lecsúszik róla, de az összes ruhája.
Mondtam is neki, én nem láttam még ilyen nőt, hogy 2 percenként megáll az utcán, hogy megigazítsa a ruháját. Lecsúszik a melléről, feljebb húzza, persze még ezzel is felhívja magára a figyelmet.
jó ez viszont tényleg gáz..
mármint engem pl nem érdekel ha valaki a legminibb ruhát viseli is, de akkor azt tudja viselni, és ne rángassa.. egyrészt kiábrándító másrészt idegesítő, plusz a mindennapokban az ember hülye, ha kényelmetlen ruhát visel.
mert ha rángatja, akkor nem kényelmes.
ez jogos
38
Ez a másik fazon, amit szeret, ettől is a falra mászok...
Nekem tök mindegy, milyen, érezze benne jól magát, csak ne legyen kinn a melle, ennyi.
"Utolsó hozzászólásom tényleg, mi a bánatért mondjátok azt állandóan ti is meg a barátnőm is, hogy nem fognak garbóban járni??????"
Mert a képen csak egész kicsit van kinn a nő melle, ezért kötözködésnek tűnik amit csinálsz. Eddig ahányszor olyan férfiról hallottam, aki szerint túl lengén öltözik a nője, arról előbb utóbb kiderült, hogy betegesen féltékeny.
Én megértem a kérdezőt, a válaszolókat nem. A linkelt ruhák és ez a stílus közönséges, nincs mit szépíteni rajta. Pont arra valók, hogy a férfiak megnézzék benne az ember lányát, és végigfusson az agyukon, hogy "de meg...nám".
Lenge ruhákból is létezik normális stílusú, és amiből nincs kint az embernek mindene.
Vannak nõk,akik azért raknak ki mindent, hogy ugy hivják fel a figyelmet magukra, ki akarnak tünni az utcán vagy bárhol.A férfiaknak meg egyre jobban csömörük lesz a nõi mutogatásból.Semmi sem lesz már nekik érdekes, mert mindenhol azt látják.Hol van az már,hogy a férfi arra vár, hogy egy nõnek a szoknyáját a szél felfujja.
A párodat nem érdekli, hogy te mit szeretnél, inkább azért is csinálja, jó érezni azt neki, hogy féltéknykedsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!