Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy ilyen "apróság" miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.

Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.

Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.

Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?

Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.

Szerintetek túlreagálom?

Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.

2014. márc. 13. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
69%

Ha emiatt vagy bizonytalan, rég megette a fene. Gondolom régen is ilyen volt, akkor minek vagy vele? Minek jegyezted el?

Am. ezek a ruhák nagyon igénytelenek.

2014. márc. 13. 09:00
 2/72 anonim ***** válasza:
77%

Ha az en ferjemet zavarna, hogy tul mereszen oltozom, akkor en biztos figyelembe vennem a kereset.

En megertem, hogy zavar.

Viszont ha nem izlestelenul oltozik, akkor inkabb hagyd ra.

Azert annyira nincs kint a melle a kepen levo holgynek sem.

2014. márc. 13. 09:03
 3/72 A kérdező kommentje:

Még nem jegyeztem el, csak elkezdtem gondolkozni az esküvőn, előtte meg azért eljegyzés is van.

Ilyen volt előtte, oké, de ahogy komolyodik egy kapcsolat, szerintem úgy kellene változnia bizonyos dolgoknak. Ilyen szerintem a kicsit visszafogottabb öltözködés, nyilván az elején tetszeni akar a másiknak az ember, fel akarja magára hívni a figyelmet stb. Persze később is kellenek ezek, de szerintem azért ilyen dolgokból visszavehetne.

Mert ha nélkülem megy el valahova, akkor is így öltözködik, csak nem értem meg, minek esetleg kinek.

2014. márc. 13. 09:05
 4/72 anonim ***** válasza:
77%
Egyet mondok neked, ne jegyezd el, hagyd ott, és talál egy másik pasit, akinek így tetszik és nem akarja megváltoztatni, nem úgy mint te, mert te nem szereted, csak birtokolni akarod
2014. márc. 13. 09:07
 5/72 anonim ***** válasza:
85%
Arra még nem gondoltál, hogy nem másoknak akar tetszeni, nem azért öltözködik így, hanem mert így tetszik magának, így érzi jól magát?
2014. márc. 13. 09:08
 6/72 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem, hogy azert, mert valaki menyasszony vagy hazas, oltozzon maskent. En js szivesen hordanek ilyen ruhat, ha megfelelo alakom lenne.
 7/72 A kérdező kommentje:

Sokszor ennél is jobban kint van a páromnak, másrészt meg szerintem nem csak akkor van kint egy nő melle, ha már a mellbimbója is kint van, nekem már ez is kint van úgymond, hisz látni a melle egy részét.

Tudom, ilyen szempontból leragadtam vagy 20 évet, nekem már ez is kint van. Manapság ennyi már meg sem kottyan, de akkor sem értem, hogy mi szükség erre, pláne ha nem vagyok vele, mert akkor nem nekem akar tetszeni.

De elfogadom, ha túl konzervatív vagyok ilyen szempontból, manapság ez sok embernél elfogadott öltözék.

8/72 anonim ***** válasza:
56%
Mohamedán vagy, kedves kérdező? Jobban esne, ha az asszonyt csak te látnád, az utcán meg egy lópokrócba burkolózva járhatna, nehogy mások is megpillantsák... vannak ilyen vágyaid?
2014. márc. 13. 09:09
 9/72 A kérdező kommentje:
Jó, meg akarom változtatni szerinted, ennyi erővel ő meg nem törődik azzal, hogy ez engem zavar, és kellemetlen, mikor sétálunk, és az összes csávó őt bámulja.
2014. márc. 13. 09:10
 10/72 anonim ***** válasza:
70%
Inkább örülnél :) jobb lenne egy csúnya nővel végigvonulni az utcán? És a pasik meg gondolják azt, hogy Szegény pasi, de ronda a nője!
2014. márc. 13. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!