Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg akarja kérni a kezem, de én félek az egésztől, mert bizonytalan vagyok a kapcsolatunkba. MIt tegyek?
Gondolkozz el azon, hogy szeretnél e vele élni. Vagy hogy el tudnád e képzelni az életed nélküle..
Ez még "csak" egy eljegyzés, nincsen teljes elkötelezettség(vagyis olyasfajta, amit elvileg a házasság ad). Ha a későbbiekben meggondolnád magad, akkor még felbonthatod, de ha szereted, akkor ne habozz.
Eljegyzés, házasság előtt persze, hogy bizonytalan az ember, hiszen nem tudja, hogy jól dönt e, vajon tényleg ő e az igazi.. De ha valóban szereted őt, és vele szeretnéd leélni az életedet, akkor mondj igent.
Egy jegygyűrűvel a kezeden még nem lesz több a kapcsolatotok.Házasságkötés előtt egy nappal is visszasétálhatsz a kötöttségtől.
Amúgy meg nemet mondasz és kész.Megmondod, hogy félsz igent mondani.Legyél őszinte a pároddal.
Kedves kerdezo!
egy cipoben jarunk, mert en is hasonlo helyzetben vagyok, es tudom, milyen erzes, mikor azt se tudod, mit mondj neki...en annyit tudok mondani, jol gondold meg, de ha szereted ot igazabol es ez kolcsonos is, akkor szerintem, nincs miert aggodj...
Mennyire és hogyan szereted őt?
A házasság komoly kötöttség, ezt jól érzed, és ezt nagyobb eséllyel fogod tudni kezelni és "megszokni", ha elég mélyen szereted hozzá a párodat. Persze mindez megjöhet menet közben is, de ha módod van, inkább a döntés előtt gondold végig alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!