Elhagynád a férjedet egy bizonytalan kapcsolatért?
Szerintem te fordítva gondolkodsz.
Akkor hagyom el a férjem,ha már nem szeretem és nem akkor ha jön egy másik.
Ha viszont nem szeretem,akkor elhagyom,mert minek élnék hazugságban,olyannal akit már nem szeretek?
Hány éves vagy? És a fiú?
Én annak idején megtettem. Nem volt gyerek. Mondjam azt, hogy megbántam? Az az igazság, hogy valami hiányzott a kapcsolatunkból, azért fordultam máshoz.
Szerintem lehet, hogy jól megvagytok férjeddel, de a szellemi kihívások hiányoznak.
Nem könnyű helyzet, az biztos. Én sem tudom, mit csinálnék.
Szia!
Én magamat és a férjemet meg a kapcsolatunkat ismerve tuti hogy nem keresnék ilyen rózsaszín ködös románcot. De nehéz, mert ha vki úgy érzi boldogtalan, és most kapná meg azt a pluszt, amire mindig is vágyott, hát...
Tudod ez vagy-vagy alapon megy, hazárd-játék. Mert tulképp minden új dolog újdonság, vmi más, szebb jobb (Új seprű jól seper...) de aztán lehet hogy pár hónapos lángoló szerelemből hamu lesz. És akkor a két pad közé esete.
De az is lehet hogy nem.
Nem hagynám el.
Romantikus fellángolások mindig lesznek az életedben, de egy örökre szóló kapcsolat ritkán adódik.
A férjeddel örök hűséget-szerelmet fogadtatok, ami nehézségekkel és problémákkal is együtt jár.
Abban a másik férfiban most még csak a jót látod, a rózsaszín ködöt, ahogy leereszkedik, de gondolj arra, hogyha összejösz vele és elhagyod a férjed/fiadat kiteszed egy válásnak és felszáll a rózsaszín köd, akkor is ekkora lesz a "szerelem"? És ha nem, megérte felrúgni mindent?
Én hiszem, hogy van életre szóló szövetség a másik felünkkel, én is házas vagyok. De nem hagynám el, senki fia kedvéért sem, még Brad Pittért sem :)
Szerintem ha alapvetően nem vagy boldogtalan a férjeddel, akkor csak az újdonság varázsa érintett meg és az egész "másik élet" lehetősége, a maga tiltottságával és titokzatosságával.
Képzeld el jó erősen, hol tartanál 5 év múlva ezzel a sráccal! (Vagy annyi idő múlva, amennyi ideje a férjeddel vagy.) Születne esetleg még gyereketek, elmúlna a kezdeti varázs itt is, már nem a kávé melletti filozofálgatás lenne a napi program, hanem a mit főzz vacsorára-ki vegye meg a kenyeret. Az első házasságodból a fiad vagy ott lenne az életedben, vagy nem.
A fiú szemszögéből: idősebb, házas nő vonzereje nem is biztos, hogy olyan maradandó, ha minden nap (legálisan) az ő ágyában ébred, a fia esetleg utálja, a nő pedig elrévedőnek tűnik, mintha vágyna a régi életébe, amit mással épített fel.
Más lenne a helyzet, ha egy boldogtalan kapcsolatban élnél, ahol a másik figyelmetlen, megaláz, nem vesz emberszámba. De ha "csak" annyi a legnagyobb problémád, hogy máshol keresnéd a "tiszta érzéseket" (amik felteszem, a férjeddel kapcsolatban is megvoltak az első x évben), akkor inkább olvass romantikus regényeket! A férjed (feltételezem) megbízik benned, büszke rád és nem más nőkről fantáziál, hanem örül annak, amit elértetek.
Minden kapcsolat elkezd szürkülni egy idő után, ne hidd, hogy a srác mellett ez máshogy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!