Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy ilyen "apróság" miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.

Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.

Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.

Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?

Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.

Szerintetek túlreagálom?

Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.

2014. márc. 13. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
92%
Én értem és megértem a kérdezőt. Talán azért mert volt idő amikor így öltöztem, és úgy is viselkedtem mint ahogy a kérdező írja. És nem igaz, hogy csak a kirakom a mellem és a slampos verzió létezik. Vannak ám méregdrága, márkás, gyönyörű anyagból készült, csodás ruhák is amikben egy jó nő feszíteni tud anélkül, hogy kint lógna a melle. És nem, nem garbók, nem slamposak, nem gagyik. baromi nagy különbség van nőies kifinomult ízlés, és közönségesség között.
2014. márc. 13. 10:02
 32/72 anonim ***** válasza:
92%

ez a ruha minden csak nem kihívó..

nem túl rövid

eredetileg a térde felett 10 cm-rel végződik, ami az üzleti életben is elfogadott hossz, csak nem úgy fotózták, persze a stílusa természetesen nm megfelelő, csak a hosszra utalok..

ez a nő tényleg mindenben "kihívónak" tűnne..

tényleg a te önbizalmaddal van gond

én sem vagyok híve annak, hogy mindent rakjon ki egy nő, hiszen az ízléstelen...

de visszatérve erre a ruhára, lejjebb van a ruha teteje, mint kellene, amit a szabás nem indokol..

ha valakinek ekkora melle van, mint ennek a nőnek, csak akkor nem látszik, ha bő zsákot vesz fel, egy garbó kb kihívóbb lenne neki.

de mindegy ez ízlés kérdése..

viszont ha neked nem ilyen az ízlésed, akkor minek vagy a barátnőddel?

2014. márc. 13. 10:05
 33/72 anonim ***** válasza:
87%

Egyezzetek ki abban, hogy otthon is öltözzön igényesen.

Ebben könnyebb lesz, mint abban, hogy öltözzön szürke verébnek ha nem otthon van.

2014. márc. 13. 10:05
 34/72 A kérdező kommentje:

Igen, végre egy normális nő.

Nem azt akarom, hogy slamposan öltözködjön, vagy ne legyen divatos vagy ilyesmi, csak azt nem értem, hogy a divatos meg csinos öltözködéshez miért tartozik hozzá a kiteszem a mellem téma. Szerintem meg lehet azt úgyis oldani, hogy nem teszem ki a mellem.

Amúgy egy korábbi kérdésre válaszolva 27 éves.

2014. márc. 13. 10:06
 35/72 anonim ***** válasza:
37%

Az én párom ugyanilyen mint a kérdező!

Nyáron, amikor az embernek bikinibe is melege van, jól esik kicsit lengébb ruhát húzni!

A párom állandóan veszekszik velem, többször ki akarta dobni a csinosabb ruháimat....

Én is azt mondtam neki, hogy nem fogok garbóban járni, ha fejre áll akkor sem. Nem érzem, hogy qvaként öltözködnék, csak csinosan. Mondjuk pánt nélküli felsőt fel sem húzok...

Szerintem gondold át hogy van e értelme emiatt veszekedni azzal akit szeretsz...

2014. márc. 13. 10:07
 36/72 anonim ***** válasza:
55%

Pff és még miben szeretnéd szabályozni?

Maradjon otthon, szüljön gyerekeket és ne dolgozzon, mert kikezdenek vele?

37/72 A kérdező kommentje:

Már megint, ezt nem hiszem el.

Tényleg ennyire együtt jár az, hogy ha nem teszi ki a mellét, akkor szürke veréb és nem lehet csinos?

Tényleg nem ebbe a világba való vagyok...

38/72 anonim ***** válasza:
48%

értsd meg, ebben a ruhában nincs kinn a melle, nem kivágott, hanem egyenes csőtop teteje van.. (jó ha így letolja a felsőt, akkor az amúgy is furán néz ki) de egy csőtopban nem lesz kinn ha rendeltetésnek megfelelően hordja..

ha ebben szerinted kinn lenne a melle, akkor veled van a baj (és nem a "csábítsd el" fotó kell, hanem ahol rendeltetés szerűen viselik

2014. márc. 13. 10:10
 39/72 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólásom tényleg, mi a bánatért mondjátok azt állandóan ti is meg a barátnőm is, hogy nem fognak garbóban járni??????? Azért van ám a garbó meg a kiteszem a mellem ruha között másmilyen ruhadarab is. Istenem...

Az én barátnőm nyáron szinte csak pánt nélküli ruhákban van, és mégegyszer leírom, a hangsúly azon van, hogy állandóan ilyen ruhákban mászkál.

2014. márc. 13. 10:11
 40/72 anonim ***** válasza:
87%
Kérlek akkor linkelj ide olyan ruhákat, amilyenekben te szeretnéd látni!
2014. márc. 13. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!