Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok kitalálná, hogy mostantól nem főz?
Remélem a magát 22 éves lánynak kiadó troll és a többiek ( akik szeretik megmondani mi a nő dolga) nem hívnak soha szerelőt, hanem a család férfitagjaira bízzák a megjavítandó dolgot...valahogy ez soha nem merül fel.
Szüleim is mindig mondták, jaj mit nem illik, mi a kötelessége a nőnek miközben a mama-hoteles lusta bátyám meg szerintük rendben van.
Nálunk így van, 7kor megyek el itthonról, fèl 5ig dolgozom, de munka után is mindig van valami, boltba megyek, postára, heti 1 nap mellèkállásba, heti 1 nap edzès + 1 óra utazás. Minden nap közel 7 óra fèl 8 mire hazaèrek. Akkor mèg vacsi, rendrakás, fürdès.
Biztos nem állok neki főzni este 10kor. A fèrjem menüt járat, èn ha èhes vagyok munkahelyen rendelek..
Hètvègèn szoktam főzni, bővel elég.
Szóval ez így korrekt.
"Drágám köszönöm amit a családunkért teszel! Szerinted melyik helyről tudnánk normális kaját rendelni, nézünk valamit neten?"
Ezt szólnám.
Nalunk hetfo-csutortok a pasim foz - leven o kevesebbet dolgozik es tobb ideje van ra
Plusz a takaritas gyerek oviba vives es haza hozas
Stb...
Pentek-vasarnap meg en vagyok soron
Akkor.kiadosabban fozok sokszor marad hetfore is belole
Nagyobb takaritas etc...
Igy kb fele-fele
Ok a gyerekek is segitenek ezt azt
Viraglocsolas, elrakni az edenyt a mosogatobol, bepakkolni a mosogepbe es elinditani (en valogatom ki meg teregetek), ilyen aprosagok
Nalunk ez valt be mert igy senki nem erzi h csak o hazimunkazik
Én örömmel csináltam ezt a sok dolgot a gyerekekkel - igaz nem volt 100%-ban az én reszortom, és többnyire én főztem.
Energikus férfi vagyok, ennyi.
De nem értem miért kell csak a 2 végletben gondolkodni?? Menzán élünk vagy naponta főzünk méghozzá órákon át. :D
Meglehet ám főzni hétvégén is 2 félét nagyobb adagot, ami elfogy "felváltva", vagy ha olyan akkor mehet fagyóba is, amit egyszer csak elő lehet venni felmelegíteni, és máris egy főzés minusz. Vagy "félkész" kajákat fagyóba betenni ami később felhasznáható stb...
Amúgy nem gáz az ha egy nő nem főz, de akinél így bevált az otthoni kaja dolog, az tud így rugalmasan is főzni, nem kell átmenni házirabszolgába :) Persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!