Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok kitalálná, hogy mostantól nem főz?
nem válasz a kérdésre csak úgy általánosságban:
családon belül mindenki csinálja azt, amihez ért, a többi feladatot úgy kell elosztani, a munkateher közel egyenlő legyen.
mi az, hogy a nő igenis főzzön? az főzzön akinek a családon belül ez a feladata, de ezt nem lehet így parancsszóra meghatározni
a férfiak olyan bénák, hogy nem tudnak főzni a családjukra, vagy mi van?!
F/29
Az, hogy az ő dolga, ha teher neki, ne csinálja!
Oké, de akkor a férfinek se kötelessége vigyázni a gyerekekre míg az asszonyka tornázik heti három alkalommal, vagy fürdetni a gyerekeket egyedül.
Nem bénák csak szerintem nem megterhelő azt a fakanalat megfogni heti 3x.
Ezt nem kell túlragozni. Nem ötfogásos kajákat kell csinálni.
Egy rántott husi körettel egy óra alatt megvan.
Az hogy valaki ennyire nem képes baromira gáz. Lusta dolog.
Nem gondolom hogy nincs 1 órája egy nőnek arra hogy megfőzzön a párjának. Helyette eteti mindenféle gyorskajával meg mikrós étellel.
Mikrós ételeken fogtok ti élni egész életetekben? Vagy mégis hogy gondoljátok ezt?
Egyszerűen az eszem eldobom a mai nőktől.
Mondom ezt úgy hogy én tényleg baromi sokat dolgoztam egyetem mellett és mégis volt időm rá.
Hála a jó égnek hogy az én szüleim még az idősebb korosztályból valók és máshogy lettem nevelve mint a mai lányok többsége..
22/l
Jogra jártam kedves válaszoló ami eléggé kemény.
Nem támadni kell és személyeskedni.
Én elmondtam a véleményem erről a dologról és hogy mit gondolok az ilyen emberekről.
Az hogy te most nekiállsz személyeskedni az a saját szegénységi bizonyítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!