Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltetek, hogy mostantól "nincs visszaút"?
Szerintem ez nem olyan ördögi dolog.
Nemrég volt hasonló kérdés, linkelem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..
Az Ikrek jegynek semmi köze nincs ahhoz, hogy te momentán bepánikoltál attól, hogy "örökre". Pedig örökre, a francokat! Minden második házasság válással végződik. Ha nem jön be, elválsz és ennyi. Ne akarj azonnal gyereket, hanem élj vele egy darabig kettesben. Ha kiderül, hogy gáz a kapcsolat, akkor el lehet szép csöndben válni, és nem megy rá egy kis ártatlan élete.
Ne nézz annyi hülye amerikai filmet. És nyugodj szépen meg. MInden rendben lesz.
Olyannyira betojtam az esküvő előtt hogy le akartam lépni(kb 1hónap volt az esküvőig).Akkor jutott eszembe hogy nem is éltem,nem volt másik férfi az életemben,nem szórakoztam stb.Végülis megvolt az esküvő és azóta csak nevetek a félelmeimen,idén lesz a 8. házassági évfordulónk,gyerekünk van és ha most kellene választanom úgyanúgy hozzámennék.
Foggalmam sincs miért pánikoltam akkor be de nagyon menekülhetnékem volt.
"gondolkoznom sem kellett, mert szeretem"
Azért ne felejts el gondolkozni teljesen! A szerelem, szeretet szép dolog, de egy jó házassághoz gondolkozni is szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!