Mostantól én leszek a család "fő vesztese". Szerintetek is az vagyok?
Még soha sem volt barátom, pedig már lassan 22 éves leszek. (Igen tudom, van velem valami gáz, tudom is hogy mi: nagyon visszahúzódó, önbizalomhiányos vagyok mióta az eszemet tudom. Nehezen alakítok ki kapcsolatokat stb)
Na de a történet: van egy unokatesóm aki olyasmi mint én. 36 éves, és még csak most megy férjhez. Eddig mindig ő volt az akit a család kibeszélt: "vénlány, deffektes, válogatós, neki már úgysem lesz férje/gyereke" Ő most már révbe ér, és én vagyok korban a következő, akit már lehet majd piszkálni.
Na szép kis családod van. Már bocsi ez nem sértés...Az én családom is ilyen rossz indulatú :S
Nem tudok mit mondani. Csak te tudsz egy kicsit jobban megnyílni. Miért van önbizalomhiányod? A külsőd miatt?:) Azon tudsz változtatni. Különben se kell fú de jó csajnak lenned, hogy észrevegyen valaki. Meg te is kezdeményezhetsz...;)
Ne foglalkozz vele,hogy ki mit mond!!
Ráérsz te még férjhez menni,meg ilyenek,előbb éld ki magad.Járj moziba,csendesebb diszkókba,kirándulni,vagy amit szeretsz.Neked még nem kell "lekötnöd"magad.Még semmiről nem maradtál le...
Kezdhetném úgyis, hogy sorstársak vagyunk és ugyanezek a gondjaim nekem is, mármint az okok és még az életkor is stimmel.
Meg unokatesóm ugyanannyi, mint én, de neki már a nem tudom hanyadik barátja van.
Nem vagy vesztes, bár tudom, hogy idegesítő mikor azzal szekálnak, hogy nincs senkid. És persze legbelül te is vágysz valakire, de ez nem megy egyik percről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!