Ha a nők mostantól nem szexelnének a pasikkal járás alatt, akkor újra divatba jönne a házasság? Vagy homoszexuálissá válnának a férfiak?
Nem hiszem, hogy homoszexuálisakká válnának a férfiak, csakis az, akiben van ilyen hajlam. Mert így akár a bocit is....
De biztosan több lenne a házasság szerintem, vagyis a pasik előbb adnák rá a fejüket, hogy elvegyék a nőt.
Mondj nekem egy olyan kort a történelemben, amikor a nők szűzen mentek férjhez!
Sosem volt ám tisztaság a nászágyig. Nagyon sokan már kerekedő pocakkal áltak oltár elé. Azért volt házasság, mert az volt elfogadott istenszemében. Azért nem volt válás, mert a nőknek nem volt joga és vagyona.
Ó, nem így gondoltam. A nőkre rájönne egy ilyen hóbort, hogy szexmentesen élni menő :D
Na így. Tehát nem lennének aszexuálisok, meg semmi.
Gondoljátok hogy ribancoznák a nőket? A HÍMRIBANCOK? Mire fel? Most is ők az igazi ribancok, kár h nem ismerik fel.
Több vibrátor fogyna, nem?
Ugyanúgy tanulnának, sikeresek lennének, és később kezdenének pasizni, mondjuk 20 év körül.
Szerintetek egy szűz lány nem bírja ki pár évig szex nélkül?
Vagy egy szűz fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!