Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, tönkre megy valaki miatt egy házasság. Szerintetek férfiak vagy inkább a nők lépnek ki harmadik fél miatt egy házasságból?
szerintem is inkább a férfiak szeretőt tartanak, a nők kilépnek a házasságból.....mondhatjuk egál....
A férfiaknak gyakran megfelel,h otthon várja őket a feleség, gondoskodik róluk, a nők viszont nem akarnak egy olyan emberről gondoskodni aki már nem szeretnek!
Szerintem egy házasság mindig 2 emberen múlik, sosem egyiken, sosem a másikon, és sosem egy harmadikon. Egy kapcsolatért ketten felelősek (akik benne vannak), ha egyikük sem akarja, esélye sincs harmadiknak bekavarni.
Ha szokásokról van szó, szerintem a férfiak inkább tartanak szeretőt a házasság mellett, mert ez kényelmes, otthon megkapnak mindent, a szeretőtöl meg a változatosságot, a nők viszont kevésbé a szex miatt, inkább az érzelmek miatt csalnak, és ki is lépnek a házasságból, hogy a szeretett férfival legyenek.
Meg szerintem az is számít, hogy a nők inkább megbocsájtják a félrelépés, hogy megtartsák a férfit, mint a férfi. Tehát ha a pasi bukik le, inkább megmenthető a kapcsolat, mintha a nő.
Az az igazság, hogy a pasik ribancok, született kur*vák. azaz képesek kihasználni egy nőt érzelmileg, testileg mindenhogyan, úgy, hogy nekik kicsit sincs bűntudatok. Megcsalják egy másik nővel aki szexet ad, a másik meg ingyencseléd. Tehát végülis egyiket sem szereti, csak mindegyiket használja. Kihasználós sze*métládák.
A nők ellenben tiszta érzelműek, kedvesek, és nem használnak ki senkit. (kiv. egy-két okos nő, aki gazdag férj mellett szeretőt tart).
A nőt az érzelmei vezérlik, tehát ha van egy férfi akivel viszonyt kezd, és egymásba szeretnek, akkor a férjétől elválik.
A nők tiszta lappal szeretnek élni.
A válások 80%-át nők adják be, mert messze nem tűrik el a pasik kihasználását.
A társadalom arra szocializálta a nőket, hogy ők kihasználhatók legyenek. És mellé még szerelemből tartanak fent kapcsolatot, tehát egyszerre egy pasival.
Nekik ritkán megy kettővel, de nem is éri meg nekik.
De ha a pasik végeznék a háztartási munkát akkor a nők is kihasználnák ezt a jó kis lehetőséget:DDDD
Dolgos házias férj gyerekkel +jó kis szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!