Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után miért kényelmesednek el a férfiak?
Nem csak a férfiak.
Láttál te már lelakott nőt, 10 év házasság, meg 2 gyerek után?
Azért mert férfiak és ők sem mindegyik!:)
Meg kell védjem az igényesebb nőtársaimat is magammal együtt mert nem minden nő lesz ám zsíros hajú,trampli dzsungelharcos házasság és gyerekszülés után!Én a mai napig rendszeresen tornázok,fodrászhoz járok,és szőrtelenítek is ha már így szóba került,csinosan öltözök csak azért hogy a páromnak tetszek így 36 évesen három gyerek után!:)
Kedves 10:57!
10:43 vagyok
Légy büszke magadra és maradj ilyen!
Az én barátnőm is nagyon jó nő,törődik a külsejével,természetes neki.Ez inspirálegy férfit is h többet foglalkozzon magával és jól nézzen ki.
Voltam olyan kapcsolatban ahol a nő elkényelmesedett,és én meg nem. Amikor szóvá tettem akkor bunkó voltam persze.
Ebből tanultam,és soha többet nem állok szóba olyan nővel aki nem szőrtelen,mert gusztustalan(nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!