Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kinek jönnek be a duci csajok?
Nekem a kicsit teltebb lányok jönnek be.
21/F
bocsi, most lehet hurrogni, de nekem nem tetszetek a kövér molett, duci csajok....-_-
Egy lánynak legyen csini alakja, deszes popoja, sima combja, és gyönyörű hasa..:P
nem azt mondom, hogy látszódjanak ki a bordái, de a kövér csajokat sem csípem.
Méghozzá azért nem, mert egyszer volt dolgom egy dagibb csajjal, nem vagyok rá büszke, sőt, és elég is volt belöle, pedig nem is volt az a hüdedagadt...
Én a soványabb, ki gazellatestű, törékeny pici csajokat szeretem, akiket lehet óvni, félteni mindentől..:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"Az nem lényeges, hogy milyen duci a nő. Az a lényeg, hogy kedves legyen, és gondoskodó. ;)"
Akkor miért van az, hogy engem senki nem akar? Mikor az egész életemet odaadnám egy olyan pasiért aki megbecsül és mellettem van. Én nem vagyok olyan, hogy elvárom, hogy ajándékokkal halmozzanak el meg állandóan vigyen valahova én csak azt akarom, ahogy én szeretem, tisztelem ő is ugyanúgy viselkedjen velem!
de ilyen sose lesz :(
utolsó!
Akkor dagadt vagyok.
Így jobban tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!