Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Kinek jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Kinek jönnek be a duci csajok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nekem leginkább az arc számít, és ezt olvasva egy nőnek sem kell megijednie, hiszen mindenkinek más és más jön be, ha a csajon van némi fölösleg azt én kifejezetten nőiesnek tartom, tehát ha a duci alatt nem egy 120 kilós nőt értünk, hanem egy nőiesen húsos nőt, akkor ami a testalkatot illeti bejön.
2011. okt. 28. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
De mondom hogy, ízlések és pofonok, valakinek kifejezetten a kövér nők tetszenek.
2011. okt. 28. 17:37
 13/23 A kérdező kommentje:

165cm és 80kg vagyok...

Azt mondják, hogy nem nagyon látszik rajtam mert arányosan vannak eloszolva a kg-k... de mégsem néznek meg a pasik, mint pl a barátnőimet

2011. okt. 28. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

kerdezo, sajnalom, de kicsit tobb vagy mint duci...

probalj fogyni, mivel alacsony vagy igenis latszik minden kilogram

es ezt nem rossz szandekkal irom

2011. okt. 29. 04:18
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sokkal jobban tetszik mint a vékony.
2011. nov. 13. 22:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nekem alapból is sokkal jobban tetszik ha valaki duci, de ugye arc is számít, az első kicsit húsosabb az ideálomnál, de ő is jöhetne:

[link]

[link]

2011. nov. 13. 23:30
 17/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ő nekem bejön

2011. nov. 23. 00:34
 18/23 anonim ***** válasza:
13%
dagadt bàlnàk kellenek heh?!?!? fujjj...mindegy, hizzunk, jo lesz a retardàltaknak -.-
2012. aug. 23. 12:05
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
Büdös hájas debella dögvész riba.cok
2012. szept. 25. 12:00
 20/23 anonim válasza:

szerintem nincs olyan hogy tökéletes ember.

szerintem attól hogy valaki kövér,telt,duci...attól még lehet nagyon szép.Itt egy példa rá [link]

ő megmutatta hogy ilyen testtel is lehet valaki vonzó,és az arca egyszerűen gyönyörű.

én 16 éves vagyok és nem vagyok vékony,de nem is vagyok kövér..bár magam annak érzem,de mások szerint nem,a lényeg hogy sok ember victoria's secretes alakot akar,de azért tenni is kell. viszont nagyobb testtel is lehet valaki gyönyörű. szerintem kicsit tornázgass,és növeld az önbizalmad és semmigond nem lesz:)

2013. jan. 1. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!