Férfiak adott egy duci lány, aki elkezd fogyokurázni, és lefogy akkor kapcsolatott kezdenétek vele, amugy szép arcu lány?
Aki meg a szép arcú duci lányokat szereti, az így is... boldogság nem a soványság függvénye, ezt tartsd szem előtt. Amúgy (túl néhány fogyókúrán) én már csak abban hiszek, hogy egészségesebben kell enni, és többet mozogni. Ez talán lassabb, de sokkal hatékonyabb fogyást eredményez, de életformává kell hogy várjon, nem egy egyszeri roham. Pl. én ezt kezdtem el: délig bármit ehetek (ha muszáj édeset, tésztát, kenyeret), déltől háromig tésztát, édességet, péksüteményt nem, három után pedig csak húst, friss zöldséget, tojást (köretet már nem, már ami a rizst, krumplit, borsót, kukoricát illeti). Sovány tejterméket is lehet.
Meg mozgás. Hajrá! :-)
Hülye a kérdés.
Nem azért fog veled összejönni egy férfi, mert lefogytál.
Pláne ha csak duci vagy, nem extrém módon elhízott.
Lányok, felejtsétek már meg ezt a másoknak való megfelelni akarást!
Szeressétek önmagatok, akkor mások is megszeretnek függetlenül a kilóitok számától!
Hát persze!
Engem nem érdekelnek a külsőségek!
Legyen tiszta,ápolt,és csinosan öltözött!
Ha ezek megvannak,és még aranyos is a lány,akkor nem érdekel hogy van rajta egy kis felesleg.
Szerintem a duci lányok aranyosabbak is,mert nincsenek úgy elszállva maguktól,mint a pláza cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!