Ha a nők mostantól nem szexelnének a pasikkal járás alatt, akkor újra divatba jönne a házasság? Vagy homoszexuálissá válnának a férfiak?
Ameriában elindult nem rég egy hullám, miszerint a lányok megtartják a szűzességüket az esküvőig.
Én nem szeretnék házasodni, nem adom a szabadságom, nem szeretném ha levágnák a szárnyaim, szabadulni akarok ha tönkrement a kapcsolatunk, könnyen nem úgy, hogy egy jogi végzettségű bíró dönt arról hogy szabad vagyok-e vagy sem, hogy ki a hibás a házasságban. Van nevem, nem kell új név. A férj már követelőzik, parancsolgat, biztosnak gondolja a kapcsolatot. Félek és nem akarok házasságot kötni. A fehér habos ruhával nem lehet lépre csalni.
Nem válnának homoszexuálissá a férfiak, hanem hamar házasodnának, mint régen.
Érdemes viszont beszélgetni erről idősebbekkel. Nagymamám szerint nem volt jó az ő korában, szűzen házasodtak össze a férjével, és bizony egész életükben probléma volt a szex. Egyszerűen nem illettek össze, jóllehet szerették egymást. Leéltek egy életet így. Ilyen tapasztalatok után az ő tanácsa az volt számunkra, hogy ne legyünk ugyan prostik, de több férfival szexeljünk a házasság előtt. Én inkább neki hiszek, mert kögötte van egy élet tapasztalata.
Nem úgy ismerkednének a buliban a fiúk, hogy "helló, kérsz egy kólát?", hanem "szia! hozzám jössz feleségül?".
Biztos, hogy több házasság, több rossz házasság, válás lenne, és a házasulandók életkora is is drasztikusan megcsappanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!