Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
Imádom ezeket a logikai bukfenceket.
Az elején még mindenki azt mondta, hogy ne fizessen semmit, ott nem volt gond a kiszolgáltatottsággal, de most hogy kicsit rosszul áll az érvelés, már hirtelen a felét kifizetni is egy LEKÖTELEZETTSÉGET okoz, amit nem szabad bevállalni
"jááj, a barátnőm szívességből lakik nálam, csak beszáll egy kicsit a törlesztőbe, de amúgy nem kérek tőle semmit ingyen lakik..."
Aha persze, csak soha senki nem mondott ilyet, megint egy érvelési hiba, mint írtam már, ezeket azért látjátok bele, mert korábbi rossz tapasztalatotok van
Tudod mi?
Mondjuk az hogy vagy annyira értelmes szinten, hogy nem egy kvázi pszichopatával tervezed a jövődet, akinek abból áll az élete, hogy undorító módon kihasználja az állítólagos szerettét
ELNÉZÉST, hogy én az érvelésben ezt nem vettem valós forgatókönyvnek, de aki úgy érzi ez reális, az tényleg ne menjen bele ilyenbe, sőt inkább maradjon egyedül
Leírásod alapján valahogy úgy hangzott a kérdés, hogy "a barátnőm hozzám költözhet a hitel feléért. Ugye milyen jófej vagyok hogy nem kérek igazából semmit?"
Én valahogy nem egészen így olvastam a kérdést, de megintcsak, minden bizonnyal rossz tapasztalat miatt látsz bele ilyeneket, amit sajnálok
De ha továbbra is fenntartod hogy ez jött le neked a kérdésből, akkor szívesen várom az idézett részeket amiből ez kiderül
"a mai világban egy nagyvárosban albit találni nem egy nagy dolog :))"
Na ez az. Ne költözzön senki a párja lakásába szerződés nélkül. Kirakja télen, mert mondjuk féltékeny ok nélkül, vagy csak bekattan, aztán aludjon az utcán, onnan menjen dolgozni és még meg is magyarázza hogy nem nagy dolog albérletet találni.
Jaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!