Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nagy, kétszintes családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy, kétszintes családi házak mai kifejezéssel élve mamahotelnek épültek?

Figyelt kérdés
Némelyikben már csak egy öregasszony "szorong" az alsó konyhahelyiségben, az utódok meg önmegvalósítanak. Legalább 120 négyzetméter, de akad köztük kicsivel 200 négyzetméter fölötti is tetőtér beépítéssel.

tegnapelőtt 17:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha volt mondjuk 4 gyerek, két beállásos garázs alul, egy nagy nappali, két fürdő, meg a minimum 4 szoba, akkor reális a 200 nm, meg az is, hogy a gyerekek kirepültek. Ilyenkor kéne időben felismerni a helyzetet, eladni és venni egy kisebbet, ami a két szülőnek egyedül is komfortos.

120 nm meg nem az a kategória, amiben fogócskázni kell. Persze, egy embernek, főleg idősnek sok, de szerintem már egy gyerekkel is teljesen reális.

Csak, időben kéne eladni.

tegnapelőtt 17:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Többgenerációs háznak hívják.
tegnapelőtt 17:43
 3/20 A kérdező kommentje:

2#

Én is így tudtam. Egyébként néhány telken még ott van a dédszülők, ükszülők kis háza egész jó állapotban.

tegnapelőtt 17:50
 4/20 A kérdező kommentje:
A kis sárház amiben állítólag szörnyű dolgok történtek, amikor tucatnyian laktak benne.
tegnapelőtt 17:52
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy egy ház kétszintes, adott esetben tetőteres még nem lesz többgenerációs. Attól lesz több generációs, hogy külön lakóterekkel rendelkezik. Van több konyha, mosdók, akár külön bejárat a lakrészekhez, hogy több család is egyszerre lakhassa (papa-mama az egyik szinten pl. anyu-apu és a gyerekek a másikon stb.)
tegnapelőtt 18:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleimnek is ilyen van. Kettő hálószoba van fent, meg egy fürdőszoba. Az egyik háló nekem épült, a másik alapból vendégszobának. Én már csak pár évig laktam otthon miután elkészült ez a nagy ház, úgyhogy a felső szint elég hamar lakatlanná vált.

Az én szüleim szokták használni. Anyám magántanárkodik, az egyik szobában szokott tanítani. Ha apámon rajta van az álmatlanság akkor éjszaka felmegy és ott molyol. Szoktak náluk vendégek is aludni, barátok, rokonok. Mióta nekem is gyerekem van azóta pláne praktikus a fenti rész, mert családi találkozókon sokkal könnyebb úgy délutáni altatnom ott, hogy nem a zajos földszinten próbálkozom. Ha mi is ott alszunk este családosan akkor is nagyon jó a két szoba, mert a férjem úgy horkol hogy mi itthon is külön szobában alszunk.

Így igazából jó hogy van. Fűteni nem szokták alapból, de vettek mindkét szobába hűtő-fűtő klímát, 5 perc alatt meleget lehet csinálni velük.

tegnapelőtt 18:17
 7/20 A kérdező kommentje:
🤔🤔🤔
tegnapelőtt 18:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igen. Csak sok helyen mégis kirepültek a fészekből és tényleg alig lakják a nagy házat.
tegnapelőtt 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen, csakhát a gyerekek külföldön😂
tegnapelőtt 19:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még meg lehetett valamiből élni olyan vidéki helyeken mint például Nógrád, Baranya stb akkor épültek a kis falvakban is ilyen nagy dög házak de ma már ki vesz meg ilyet ott ahol se munka, se normális bolt és gyakorlatilag semmi sincs. Ráadásul energetikailag korszerűsiteni, szépitkezni egy ekkora háznál azt jelenti hogy majdnem mégegyszer rá kell költeni az árát.
tegnapelőtt 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!