Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszintes 100 nmes házzal, 15 éves Suzukival lehet csajozni?
Figyelt kérdés
EZ itt a kérdés fiúk lányok.
F/29
2020. dec. 3. 19:43
1/12 anonim válasza:
Hol a ház? Buda, vagy Olaszliszka? Állapota?
2/12 anonim válasza:
Akinél számít a ház meg a kocsi, annál nem.
3/12 anonim válasza:
Naná!! Írj rám, nekem se géglim, se autóm. Szal, tök jól kiegészítenénk egymást. 😊 Írj szivi, a fő bérlő már igy is basztat az albiban. Szal, inkább te basztassál, több értelme van. 😅🤣😍
4/12 anonim válasza:
Neked egy budai villával és egy Porsche Tycannal se lehetne csajozni.
5/12 anonim válasza:
Szia Marika vagyok.
Anyu kirakott otthonról, mert mindig a kocsmában ittam a fiúmmal.
Most pesten dolgozom takarítóként.
Munkás szállón lakom.
20 éves vagyok.
Nyíregyházáról származom.
Érecségim is van.
170 cm vagyok és 60 kg.
Ha tetszik amit írtam, beleülnék a szép kocsidba ha hazaviszel innen.
Mosok főzök takarítok, ha nincs gáz fűtés fát is vágok, otthon meleg kajával várlak ha jössz haza a munkából.
Puszika írjál.
6/12 anonim válasza:
Maeika! Húzz a picssába!!!! Éniírtam előbb!! Qurva. Eszemmegáll!
7/12 anonim válasza:
Marika, bocsi, csak felhuztam magam... Milyen szemtelen nők vannak... :(
8/12 anonim válasza:
Pár napja még mamahoteles, munkanélküli, alkesz voltál te csóró koporsó. 🙂
9/12 anonim válasza:
Egy tucatember, akinek háza és kocsija van és azt hiszi, ez minden. Valami kevésbé tucatember, eredetibb dolgokat kellene felmutatni. Dugig vannak az utak autókkal, Suzukikkal és mindenfélével.
10/12 anonim válasza:
Mindig lehet csajozni, mert mindig van olyan nő aki kevesebb anyagi javakkal rendelkezik mint te. Olyanoknál lehet. Ha neked 4 hajód, 15 házad, 20 autód van, akkor 3 hajós, 14 házas 19 autós nőnél már van esélyed. Ezek ilyenek, feljebb akarnak választani. Vagy elhiteted vele, hogy neked "lehet". Azt ideig óráig jó lesz. Sajnos anyagiasok ezek, nőiesnek már nem mondanám a többségét. Se főzni, se mosni, se pénzt csinálni, semmit nem tudnak, csak újjal mutogatni h mi a te dolgod. (Tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!