Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiu vagyok én még nem csókoloztam. Ha megcsókol egy lány tudni fogom, mit kell csinálni, észre veheti a lány, hogy nem csókoloztam még? Tapasztalatok?
Szerintem inkább próbáld meg Te megcsókolni a lányt, pont ugyanúgy tudni fogod mit kell csinálni!:)
Megállsz Vele szemben (vagy ülsz), átkarolod, ha bátrabbnak érzed magad (és nem bénán bátortalanul tennéd) csók közben a csípője helyett a fejét tartod, de elsőre még nem fontos, szóval átkarolod vagy kezeit fogod, lassan közeledsz, adsz egy szájrapuszit, utána (vagy rögtön) otthagyod a szád, és lassan alkalmazkodsz a partneredhez. Annyira nyitod ki a szád mint Ő, érezni fogod hogy kell csókolni (magára az ajkak mozgására gondolok) mert láttad már filmben és szerintem ezzel nem lesz gond, olyan tempóban csinálod mint a lány, a nyelved akkor használod ha a lány is (és ne feltétlen tolakodóan, az már kicsit más eset), és voilá csókolózol!:)
Szerintem ne percekbe mérd inkább alkalmakban. Egyénfüggő, de szerintem jó pár alkalom kell hozzá meg hát lényeges, hogy a másik rutinos-e vagy sem.
Hát észreveszi ha már csinálta párszor az emberek jó része szerintem első alkalommal sután csókol, de hát el kell kezdeni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!