Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ismerkedés? Tapasztalatok?
Hát konkrétan facebookon még nem próbáltam, de régebben más közösségi oldalakon amikor még azok voltak a menők (iwiw, myvip) próbálkoztam ilyennel. Hát mit mondjak, a lányoknak nem igazán jön be ez az ismerkedés. A többség vissza se ír. Akkor próbálkoztam olyannal, hogy felvettem őket msn-re ha látható volt a cím, és ott írtam le hogy ki vagyok és miért vettem fel. A nagy többségnek tapasztalatom szerint ez se jön be. Egy kivétel volt (a sok közül) aki nem utasította el ezt, vele randiztam is, akár kapcsolat is kialakulhatott volna, de aztán különböző okok miatt mégse lett, de ez már egy másik történet...
Én tapasztalatból mondom, hogy nem sok esély van arra hogy így szerezz valakit, de ha gondolod próbáld, hátha neked több szerencséd lesz vele mint anno nekem:D
rám még régebben rámirt egy srác ez kb 1 v másfél éve volt de azóta is barátok vagyunk. (bocsi, de ennél több nem volta) lehet ismerkedni ott is de csak óvatosan szerintem.
14/L
Én nem vagyok nagy fb-párti, de az egyik ismerősöm a fb-on ismerkedett meg a vőlegényével, szintúgy a lakótársnőm is a pasijával... Ők visszaírtak. Viszont a másik lakótársnőm semmi pénzért nem írna vissza, ő nagyon gyanakvó.
Én a következő tanácsokat adnám:
Ha ráírsz egy lányra, és ő nem válaszol, ne küldj neki több levelet, ne nyomulj. Hidd el, ha szimpatikusnak talál, már az első próbálkozásodra reagálni fog, ha nem, küldhetsz neki egy tucat üzenetet, hiden fogja hagyni, a legtöbb amit elérsz, hogy a kis barátnőivel majd jól lecikiz. Lehetőleg ne a felismerhetetlenségig kiretusált fotókkal akarj hódítani, hiszen úgysem érsz el velük semmit, ha találkára kerül a sor, úgyis kiderül az igazság. Ha lehet, ne pakold fel az életed minden pillanatát, én, ha olyanok profilját nézegetem, akiknek több száz képük van fent, mindig az az érzésem, hogy mennyire el vannak telve magukkal... És a leveledben ne nagyzolj, ne arcoskodj, nem azt mondom, hogy legyél szerény, de egy korrektül megfogalmazott levéllel startolsz a legjobban.
Lehet vitatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!