Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek mennyire jó csajozós dumák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek mennyire jó csajozós dumák?

Figyelt kérdés

,,Nekem kukim van, Neked nunid van, gyere, gyere, dobjuk össze amink van", ,,Szia Cica! Van gazdid?", ,,Jó a se.gged, kell cola?"

Olvastam neten illetve halottam ezeket különböző zenékben. Érdekelne, persze elméletileg, mi történne, ha ezeket szórakozóhelyen kipróbálnám

18/F

2012. júl. 14. 14:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem marha nagy pofonokat kapnál ... de ha már ez megfordult a fejedben, akkor szerintem te hagyd a csajozást és ásd el magad inkább.
2012. júl. 14. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem járok szórakozóhelyre, de ha ezt egy idegen srác mondaná nekem, tuti, hogy megkérném, hogy hagyjon békén, meg én is lelépnék.
2012. júl. 14. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Sajnos szánalmas,de a tiniknek jó lesz..:)
2012. júl. 14. 14:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez olyan szánalmas hogy még a tinilányoknak (legalábbis a normálisaknak) sem jön be.
2012. júl. 14. 15:19
 5/15 anonim ***** válasza:
szánalmas..
2012. júl. 14. 15:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
elég szar, inkább menj oda és kérdezd meg h "szia bébi patkoltál már disznót?"
2012. júl. 14. 15:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Ezen visítok...

Tudod mit? Holnap délután leírom a tapasztalatokat... Korhatáros Discoban dolgozom, szóval csak a 25 feletti korosztályt tudom meginterjúvolni... De holnap meg írom a reakciókat :D

25F

2012. júl. 14. 15:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezek szörnyűek... Rögtön ott is hagynálak szerintem, ha ezek közül valamelyiket mondanád nekem. (15/L)
2012. júl. 14. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:

elég kérő arccal néznék rád, majd szó nélkül hátat fordítanék.

21/L

2012. júl. 14. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Zenékben hallva az ember jót nevet rajta, de a való életben nem állja meg a helyét. Borzalmas, igénytelen dumák ezek.
2012. júl. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!