Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mennyire jó csajozós dumák?
Figyelt kérdés
,,Nekem kukim van, Neked nunid van, gyere, gyere, dobjuk össze amink van", ,,Szia Cica! Van gazdid?", ,,Jó a se.gged, kell cola?"
Olvastam neten illetve halottam ezeket különböző zenékben. Érdekelne, persze elméletileg, mi történne, ha ezeket szórakozóhelyen kipróbálnám
18/F
2012. júl. 14. 14:43
11/15 Heiszenberger Márta válasza:
Az 1.vel indítani egy ismerkedést totál ízléstelen,a 3 lejárt lemez,már az én időmben se butított el senkit.
A 2.on mosolyogtam,de túl begyakorolt hatást kelt.
Sablonszöveg nélkül is illene mennie.
12/15 anonim válasza:
Ez a szöveg mind undorító és bunkó, csak azt hinné a csaj hogy beszólogatsz neki, mert hát normális ember nm kérdez ilyet attól aki elvileg bejön neki... Inkább menj oda ozt mutatkozz be vagy vmi...
13/15 anonim válasza:
Az legtöbb lány fejbe vágna ha ezeket mondanád neki. Nyugi. Barátkozz, szép lassan vedd be.
12/L
14/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!