Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon ismerkedés? Tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon ismerkedés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Először is a tisztázás végett: az olyan emberek ne is írjanak akik csak azt tudják mondani, hogy facebookon gáz ismerkedni, menj ki a való életbe, én ezt nagyon jól tudom, hogy így van. Kíméljetek meg az ilyen válaszoktól:) A kérdés azokhoz szól, akik csináltak már ilyet, ismerkedtek meg már facebookon lányokkal és esetleg lett több is belőle mint barátság. A kérdés: mennyire tartják a lányok gáznak ha egy tök idegen srác ír nekik egy levelet, mert szimpatikus, tetszik neki a fotója? Visszaírnak egyáltalán, vagy tolakodásnak veszik? Csak azért kérdem, mert a facebook eredetileg nem ismerkedésre lett kitalálva ugye. Vkinek alakult már így ki kapcsolata, hogy csak úgy ráírt egy tök idegen lányra?:) A kérdés a lányokhoz is szól, kíváncsi vagyok, ők hogyan reagálnák le, ha rájuk írna ismerkedés céljából egy fiú:)

2012. júl. 14. 21:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mert a csajok nincsenek hozzászokva (nem is olyan magas az ingerküszöbük), mint a társkeresőn lévő lányoknak. Viszont nagyon fontos, hogy mennyire bizalomkeltős az adatlapod, na meg mit írsz első levélbe. Nekem van barátnőm, de az öcsém nyomatta egy időben a FB-csajozás és elég jó tapasztalatai vannak. Asszem ez volt, amit először felhasznált [link]
2012. aug. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!