Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen fiút? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Vézna testalkatú, 180 cm körüli 16-17 éves srácot keresek. Szeretnék már ismerkedni, és valamikor egy jót randizni, csak az a baj hogy nincs kivel. A baráti köröm nem túl nagy, suliban nem ismerkedem, és bulizni nem nagyon járok. Segítsetek, fiúk, ti hova jártok csajozni? 15/L2012. júl. 13. 16:55
1/6 anonim válasza:
Adod Te még lejjebb az a 180 centit!
2/6 anonim válasza:
Ja, főleg ha a kérdező is van vagy 178cm...:D
3/6 A kérdező kommentje:
Olyan karakterű fiút keresek, mint például a Zack & Cody-ból a két főszereplő, vagy a My babysitter's a Vampire-ből Eathn vagy Beni.
2012. júl. 13. 17:05
4/6 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok,186 cm,de izmos,nem vézna..16/f
5/6 anonim válasza:
1m 79cm vagyok :D 16 eves.Vezna.Ha akarod akkor veznanak is osszehuzom magam... barati korod megnoveljuk majd...kb 6 ezer teloszamom van,minden discoba ismernek es ismerkedni neten szoktunk.Csajozni meg csajokhoz szoktunk jarni
! XD
6/6 anonim válasza:
ha idiota divatos tv műsorokbol vagy mikből keresed h miyle nfa*szi kell akkor már most BUKTAD :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!