Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leragadjak vele, vagy lépjek tovább, hátha találok egy jobbat?
4 hónapja együtt vagyok a barátommal,ő imád engem,én is szeretem őt,jól kijövünk,az életfelfogásunk és értékrendünk azonos,megértőek vagyunk egymással,nincsenek nagyobb nézeteltérések a fontosabb dolgokkal kapcsolatban.Hosszú távra tervez velem,aminek örülök,de sajnos valahol nyomaszt is a dolog,mert nálam annyira azért nem heves a szerelem,nem vagyok halálosan belezúgva.Voltam már nagyon szerelmes és hiányzik az az érzés.De abból a kapcsolatból meg pont ez a harmónia hiányzott,ezért is lett vége,mert ugyan nagyon szerettük egymást,mégse jöttünk ki jól egymással,rengeteg volt a veszekedés.Most meg tök nyugis az egész,nincsenek problémák,nem veszekszünk és ez megadja a vágyott biztonságérzetet.De az egész olyan "langyos víz".
Továbblépjek,hogy keressem a nagy szerelmet,amit lehet hogy nem is találok meg,vagy nem mindig fontos egy kapcsolatban,hogy annyira dúljon a szerelem,ha az összhang megvan?
Végig olvastam, pedig önmagában a vastag betűs kérdés is kapásból hozza a választ: SZAKÍTS VELE.
Kedves válaszolók, picit képzeljétek már el fordítva a szituációt... egy nőt teljes szívetekből szerettek, miközben ő ezekkel a szavakkal latolgat rólatok: "Leragadjak vele?"
Egyetlen jót tehetnél a sráccal, ha nem rontanád el az életét azzal, hogy "leragadsz" mellette. Te szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!