Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leragadjak vele, vagy lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leragadjak vele, vagy lépjek tovább, hátha találok egy jobbat?

Figyelt kérdés

4 hónapja együtt vagyok a barátommal,ő imád engem,én is szeretem őt,jól kijövünk,az életfelfogásunk és értékrendünk azonos,megértőek vagyunk egymással,nincsenek nagyobb nézeteltérések a fontosabb dolgokkal kapcsolatban.Hosszú távra tervez velem,aminek örülök,de sajnos valahol nyomaszt is a dolog,mert nálam annyira azért nem heves a szerelem,nem vagyok halálosan belezúgva.Voltam már nagyon szerelmes és hiányzik az az érzés.De abból a kapcsolatból meg pont ez a harmónia hiányzott,ezért is lett vége,mert ugyan nagyon szerettük egymást,mégse jöttünk ki jól egymással,rengeteg volt a veszekedés.Most meg tök nyugis az egész,nincsenek problémák,nem veszekszünk és ez megadja a vágyott biztonságérzetet.De az egész olyan "langyos víz".

Továbblépjek,hogy keressem a nagy szerelmet,amit lehet hogy nem is találok meg,vagy nem mindig fontos egy kapcsolatban,hogy annyira dúljon a szerelem,ha az összhang megvan?

2010. máj. 14. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
találsz jobbat, hidd el:)
2010. máj. 14. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Veszekedések nélkül nem is szerelem a szerelem. Én is azt mondom, hogy lépj tovább.
2010. máj. 14. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Végig olvastam, pedig önmagában a vastag betűs kérdés is kapásból hozza a választ: SZAKÍTS VELE.

Kedves válaszolók, picit képzeljétek már el fordítva a szituációt... egy nőt teljes szívetekből szerettek, miközben ő ezekkel a szavakkal latolgat rólatok: "Leragadjak vele?"

Egyetlen jót tehetnél a sráccal, ha nem rontanád el az életét azzal, hogy "leragadsz" mellette. Te szegény.

2010. máj. 14. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Még az utolsónak is.Negatív tartalmú kritika is építő:)Ne ítélj el a szóhasználatomért,tudom,hogy nagyon rosszul hangzott,hogy "leragadok",de nem találtam jobb szót rá.Egyáltalán nem úgy vagyok együtt a barátommal,hogy szánalomból,vagy hogy "majd ha jön egy jobb,elhagyom"...Csak egyszerűen nem olyan intenzív az érzésem iránta,mint ahogy tudom,hogy lehetne.Vagy nem lehetne,de az hiányzik.És nem árulok zsákbamacskát,nem áltattam őt soha.Ne ítélj elsőre,nem áldozat ő.
2010. máj. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!