Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egy nagy régi kétszintes ház...

Egy nagy régi kétszintes ház (160 nm, padlás pince tele) kiürítése és lomtalanítása megvan félmillióból?

Figyelt kérdés
szept. 22. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

báttya mennyetek el a városba moziba étterembe csak haggyátok nyitva az ajtót ablakot és ingyen megoldgyuk neked a lomtalanítást.

Ha érdekel keress privátban.

szept. 22. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te bereled a konténereket, és te pakolsz, vagy segítséget kérsz barátoktol, ismerőstől igen. Ha teljesen kiadod a kezed közül nem.
szept. 23. 01:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Sittes, lomos konténer bérlése(kihozzák, megpakolod, elviszik) kb 10e/m3(felénk), 2 markos legény ki tud hordani bármit - testvér, szülő, barát, stb
szept. 23. 01:39
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Ha teljesen kiados akkor mennyi lehet egyébként nem konténerbe teszik hanem valami speciális géppel tömítik és ők viszik el ilyen 7-8000 köbméterenként
szept. 23. 04:59
 5/6 anonim ***** válasza:

#4.

Hát ha mindent kiadsz a kezedkozul, és más csinálja biztos 1 millió, picit több.

Ha csak magad csinálod a konténer rohadt drága.

Azért mondtam hogy konténer, plusz pár sörért a csöves is kipakolja.

Vagy! Hirdesd meg market placen, "garázs vásár" címszóval. Aki kapja marja, mindent lehet vinni. Nem tudom mik vannak a házban, de 160 nmen sok cucc lehet.

Főleg bútor stb.

Ingyen kipakoljak neked, nem kell cipekedni.

szept. 23. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:

5. néztem egy céget ő azt mondja ő szállítja el saját autóval 7000 ft/m3 .... így elég olcsónak néz ki...

[link]

szept. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!