Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit jelent egy kétszintes...

Mit jelent egy kétszintes tégla betonkoszorús kertesháznál ha lejt a felső emelet padlója, az az alatti szoba mennyezete is, és az az alatti szoba padlója?

Figyelt kérdés

Olvastam itt hasonló kérdést de nem láttam egyértelmű választ, a házon nincs repedés, a főfalak egyenesek.Akkor ez a ház süllyed bele a földbe, vagy ilyen hülyén lett megcsinálva?

80-as évek...

dec. 8. 02:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Azaz a felső szoba padlója( mennyezete nem), az alsó szoba mennyezete és padlója viszont igen...
dec. 8. 02:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Más szobákban és mennyezeteknél meg nem, vagy nagyon minimálisan
dec. 8. 02:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha valami süllyed, skkor egyértelmű, hogy minden lejt egyformán. Nem debár?

Ha csak egy-egy rész, akkor az szar kivitelezés.

A 3. lehetséges variáció, hogy valamikor valami történt, stabilizálódott, és késöbbi kivitelezésnél ezt figyelembe vették.

dec. 8. 06:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Kié a ház? Én nem aggódnék különösebben, de azért hívnék egy statikust, hogy nézzen rá.
dec. 8. 08:16
 5/6 A kérdező kommentje:

4#

Az én leendő foglalózott házam.Bevallom eddig fel sem tűnt, én sem tartok annyira, inkább az asszony.

dec. 8. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikorr... a mennyezet... repedezett.
dec. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!