Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy felnőtt embernek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt embernek miért ebben merül ki az élete?

Figyelt kérdés
A férjem elmegy dolgozni, hazaér és bekapcsolja a tv-t, eszik alszik. Hétvégén szinte egész nap tv és alvás. Ha kell valami kötelezőt csinálni akkor ki van akadva, vagy tesz rá és nem csinálja meg. A baj ezzel, hogy engem is folyton piszkál, hogy nem vagyunk együtt, nem fekszek mellé az ágyba! Emiatt sokat veszekszik velem. Én nem tehetem meg, hogy egész nap feküdjek, van gyerek, kert, háziállatok. Délután főzés, tanulás a gyerekkel. Ő mivel alszik délután vagy egész nap éjszaka nem tud aludni, mert nincs lefáradva, olyankor engem ébresztget, képes még éjjel is orditozni, hogy egy szár anya és rossz feleség vagyok. Kérdeztem mi baja az élettel azt mondja ez az én hibám, mert ezt hozom ki belőle.
ma 15:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
A kérdést magadnak tedd fel, hogy miért merül ki abban az életed, hogy a lusta, semmirevaló férjed mellett élsz és aztán törődj ő vele. Egyébként azért él úgy mert melletted megteheti. Én már rég kivágtam volna!
ma 15:37
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Én mondanám neki a helyedben, hogy nyugodtan beadhatod a válást, ha ennyire utálsz.
ma 15:39
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Tipikusan aki másokat okol a saját szar élete miatt, mindenki a hibás csak ő nem. Ha annyira a rossz feleségnek tart, nyisd ki neki az ajtót aztán menjen a francba aztán legyen egyedül. Hát csak téged is lehúz, egy nyűg.
ma 15:40
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen herét ki kell rakni a cuccával együtt az ajtó elé. Mi tart vissza?
ma 15:43
 5/30 anonim ***** válasza:
26%

Egyet nem értek, hogy mindenki a férjet szidja, de könyörgöm TE választottad, és igaza van ezt hozod ki belőle. Nem a másikra kell mutogatni, hogy ő ilyen és olyan, mindennek az alfája és origója önmagunk vagyunk. Ha mellettem ezt megteheti én vagyok az ok, és ő az okozat. Ergo ha én változok, ő is fog valamennyire, ha nem viszlát, ennyi volt. Valamennyire a kapcsolatunk egy TÜKÖR önmagunkra. Te hogyan látod önmagad a másikban?

vajon mindig a másikban kell keresni a hibát?

ma 15:55
 6/30 A kérdező kommentje:
1 ez tetszik, most hogy belegondolok fordítva igazad van. Bár kezdek rájönni, emiatt sok bennem az ellenállás, ami ugye nem tetszik neki, erre azt mondja milyen nagy a pofám!
ma 16:03
 7/30 A kérdező kommentje:
5 ha minden a nyakadba van nyomva, pl hivatalos ügyek, amik határidősek nem tehetem meg, hogy nem intézem el, pedig a végletekig húzom és mondom neki, hogy meg kell csinálni, mert rosszul jövünk ki. Ha hívják telefonon nem veszi fel, direkt, aztán engem zaklatnak, hogy miért nem veszi fel. Akkor mit csináljak?
ma 16:11
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
Olyan mintha nem lenne élete. De neked is ha munka gyerek tanulas es csak ennyi akkor neked sincs életed.
ma 16:23
 9/30 anonim ***** válasza:
0%

“Ő mivel alszik délután vagy egész nap éjszaka nem tud aludni, mert nincs lefáradva, olyankor engem ébresztget, képes még éjjel is orditozni, hogy egy szár anya és rossz feleség vagyok.“

Azt ki hagytad hogy szexelni akar azert ebreszt fel , te meg nem szeretnel ezert jonnek a sertegetesek. A masikeleg fusztralt munkaja lehet gondolom sokat gurizik a csaladert es rohadtul el farad , ezen felul mar ferfinak sem tudja magat erezni mert szexelni sem akarsz vele.

ma 16:36
 10/30 A kérdező kommentje:
9 igen a nő csak használati tárgy. A férjem mindent és mindenkit utál, de lehet a legjobban saját magát. Viszont úgy gondolkodik, hogy neki mindig igaza van. Nem lehet vele mélyrehatóbban beszélgetni, nagyon felszínes!
ma 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!