Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt embernek miért ebben merül ki az élete?
Figyelt kérdés
A férjem elmegy dolgozni, hazaér és bekapcsolja a tv-t, eszik alszik. Hétvégén szinte egész nap tv és alvás. Ha kell valami kötelezőt csinálni akkor ki van akadva, vagy tesz rá és nem csinálja meg. A baj ezzel, hogy engem is folyton piszkál, hogy nem vagyunk együtt, nem fekszek mellé az ágyba! Emiatt sokat veszekszik velem. Én nem tehetem meg, hogy egész nap feküdjek, van gyerek, kert, háziállatok. Délután főzés, tanulás a gyerekkel. Ő mivel alszik délután vagy egész nap éjszaka nem tud aludni, mert nincs lefáradva, olyankor engem ébresztget, képes még éjjel is orditozni, hogy egy szár anya és rossz feleség vagyok. Kérdeztem mi baja az élettel azt mondja ez az én hibám, mert ezt hozom ki belőle.tegnap 15:29
11/33 anonim válasza:
10. Ha talan szexelnel vele lehet nem lenne annyira feszult , ez csak egy otlet . Probat talan meg er.
12/33 anonim válasza:
Mit tesz hozzá az életedhez, amiért megéri vele maradni?
13/33 anonim válasza:
#11 Szerinted ki akar egy ilyen haszontalan, bunkó alakkal szexelni?
14/33 anonim válasza:
Ennek meg miért szültél? Miért vagy vele?
15/33 anonim válasza:
13. Szerinted mióta nem szexelhet vele a felesége és ettől lett ilyen kő bunkó frusztrált fax? Lehet hónapok vagy évek óta. Miért legyen boldog az a férfi ahol a nő sem próbál kiutat találni ? Aztán ezeket a nőket csalják meg és még ők vannak felháborodva . Ok okozat ezt kellene tudnia mindenkinek.
16/33 anonim válasza:
#15 Mert szerinted az a nő boldog, aki 0-24 gürizik és mindent egyedül csinál? El kéne rajta gondolkozni miért nem akar szexelni az asszony.
A nő sem boldog, attól még nem egy haszontalan, lusta féreg, mint a férje.Ezt a viselkedést addig csinálja, míg ki nem b*sszák, mint a macskát sz*rni.
A férjnek nem lesz jobb, a kérdezőnek igen.😊
17/33 anonim válasza:
16. A férfi sem boldog aki halálra dolgozza magát és be esik a tv elé aztán be alszik egyből. Itt senki sem boldog. Valakinek megkell tennie az első lépést , lehet semmi sem fog változni de az is lehet minden megváltozik. Ha valakinek fontos a család az megpróbálja újra össze kovácsolni .
18/33 A kérdező kommentje:
Van szex! De napi 2x nekem nem megy! És még szex közben is megaláz, félrelök! De szexben ő sem egy szuperhős.
tegnap 17:32
19/33 anonim válasza:
18. Az szomorú. Lökdös mint egy rongy babát? Hát akkor tényleg az elvállás lenne a megoldás, mert így már inkább egy állatra hasonlít. Tönkre mész te , a gyerek is tönkre megy . Az elején nem láttad benne ezt az abnormális , degenerált szociopatát!
20/33 anonim válasza:
Édes istenem, ez ugye csak valami vicc? Te tényleg ekkora idióta vagy, hogy hozzámentél egy ilyen emberhez és még gyereket is szültél a szar életetekbe? Szegény gyerek, nem tehet semmiről, te viszont annál inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!