Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt embernek miért ebben merül ki az élete?
Figyelt kérdés
A férjem elmegy dolgozni, hazaér és bekapcsolja a tv-t, eszik alszik. Hétvégén szinte egész nap tv és alvás. Ha kell valami kötelezőt csinálni akkor ki van akadva, vagy tesz rá és nem csinálja meg. A baj ezzel, hogy engem is folyton piszkál, hogy nem vagyunk együtt, nem fekszek mellé az ágyba! Emiatt sokat veszekszik velem. Én nem tehetem meg, hogy egész nap feküdjek, van gyerek, kert, háziállatok. Délután főzés, tanulás a gyerekkel. Ő mivel alszik délután vagy egész nap éjszaka nem tud aludni, mert nincs lefáradva, olyankor engem ébresztget, képes még éjjel is orditozni, hogy egy szár anya és rossz feleség vagyok. Kérdeztem mi baja az élettel azt mondja ez az én hibám, mert ezt hozom ki belőle.tegnapelőtt 15:29
31/38 anonim válasza:
Valószínűleg azért ebben merül ki neki mert nincs kedve máshoz. Azt, hogy miért nincs kedve nem tudom megmondani. Általában magánéleti, anyagi vagy munkahelyi probléma okozza.
32/38 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést: miért vagy egy erőszakos bunkóval?
33/38 anonim válasza:
Nem ugyanaz a férjünk? 😂 Engem is marhára idegesít, hogy így élünk. Én például nagyon szeretnék kirándulni, az erdőt járni, de soha sehová nem jutok el, mert ő képtelen hétvégén kikelni az ágyból, dél van mire felkel, össze-vissza kóvályog, már 4 óra van, mire egyáltalán bebootol. A gyerekeket meg nem lehet rábízni, hogy egyedül menjek el. Mindenre az a válasz, hogy a munkája miatt fáradt, meg mi "kikészítjük".
34/38 anonim válasza:
Aww, leírtad az apám.🥰 Az anyam meg csodálkozik, hogy én miért nem vagyok hajlandó egy pasi mellett házicselédkedni. 🤷🏼♀️
35/38 anonim válasza:
32 ezt én is kérdeztem tőle, de nem reagált, hogy ha mindig a másik van szidva, hogy ilyen és olyan - rendben- de miért van vele, és miért türi el, hogy alázzák, egy hatalmas tükör a másik vegyétek már észre!!!
Nem a másik viselkedése a probléma, /részben igen/ de ő tükrözi vissza nekünk, hogy nálunk valami nincs rendben, az ő viselkedése adja meg a választ, hogy ezt hozod ki belőlem. Jogos-
pontosan minden az ellekezője annak amit mi hiszünk, mert igy lett ez a világ programozva, hogy a másikba keressük a hibát és rá mutogassunk, hogy te vagy az ok, holott NEM!! és aki rájön erre, hogy minden belölünk indul ki, na ő egy boldog ember lesz :-) 💗
36/38 anonim válasza:
Apám is szinte ezt csinálta: tanult tehetetlenség.
37/38 anonim válasza:
Itt nem is a legnagyobb baj hogy be fekszik tvzni aztan alszik , ha nem a lekezelo , degradalo alpari stilus kommunikacio. Az ilyen ferfiak azt hiszik hogy ugy sem lesz elhagyva mert minden hatalom az o kezeben van ,fokent a penz, a nem szivbajos nok ott hagyjak az ilyent utana meg terden csuszva konyorognek vissza magukat .
38/38 anonim válasza:
Nem minden felnőtt embernek merül ki ebben az élete. A férjedhez hasonló emberek legtöbbször, a tv-t egyfajta menekülésnek használják, mert esetleg nincsenek megelégedve magukkal, vagy problémáik vannak és gyakorlatilag menekülnek a valóság elől, mert nem mernek szembe nézni a gondjaikkal. Én ismerek olyan házaspárt, akiknél 3 gyerek van, edzeni járnak, programokat szerveznek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!