Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Meg lehet egyáltalán tiltani valamit egy felnőtt embernek?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk 2 éve,neki van egy jó barátja már sok-sok éve. Egy ideig bírtam a srácot,mert amikor megismertem,még volt barátnője és gondolom miatta visszafogta magát. Viszont miután szakítottak,annyira lecsúszott,hogy az hitetlen. Elkezdett k.rvázni(sose gondoltam,hogy egy huszonéves,jóképű pasi erre vetemedne), mindennap be volt állva valamitől(drogok és/vagy pia). Egy ideig még találkoztunk vele,próbáltuk "visszahozni",de nem értünk el semmit,csak kiutálta a páromat,mert ő nem volt hajlandó belemenni minden baromságba.

Viszont egy ideje elvileg jó útra tért,mert jelenleg konkrétan szülői felügyelet alatt van,kimenővel,mindennel. Mondjuk ez nem gátolja meg abban,hogy néha megengedjék neki a szülők,hogy hazamenjen a saját házába és ott igyon. De mondjuk ez érdekli a fenét is,a lényeg,hogy ezt a párommal teszi és már a tököm kivan ezzel. Sík ideg vagyok,hogy ezzel a majommal tölti az idejét és ki tudja,milyen ötletei támadnak részegen(mármint a barátjának).

Amúgy nem bajom,ha bulizik a pasim,éntőlem ihat is,de az,hogy ezzel a gyerekkel csinálja,nagyon idegesít. Múltkor is együtt mentünk 3asban bulizni és mindketten jól túlitták magukat,a pasim meg egy olyan gyökér ilyenkor,hogy az nem igaz...Szerintem próbálja játszani az agyát a havernak,hogy mennyire menő.

Mit tudnék tenni? Tiltani nem tudom tőle,mert akkor én lennék a rossz... De ez a gyerek nagyon nincs rá jó hatással.

Én 22L,párom 24F

2013. ápr. 19. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

ugyan már barátok arra valók h támogassák egymást :D

ha meg attól félsz h a barátod megcsal részegen, hát úgyis megfog ha oda kerül a sor.Ha meg hűséges akkor megállja :D vagy lehet meg se tudnád :D sok ilyen van hidd el.Nem 60évesek :D....

2013. ápr. 19. 21:34
 2/2 poiu ***** válasza:
Ez nehéz ügy. Nem a baráttal van a gond, hanem a pároddal. Bármit mondasz neki, nem fogja érteni. Sajnos az a helyzet általában, hogy amig be nem veri nagyon a fejét, nem fog észhez térni. Egy dolog fontos, semmiféle gyökérséget ne tűrj el. Amikor józan, mondd meg neki világosan, hogy mi a határ. Drukkolok, de ez elég reménytelen...
2013. ápr. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!