Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
Figyelt kérdés
Ő albiban él, 170 ezer ft/hó, én hitelre vásároltam egy lakást, melynek 110 ezer ft a törlesztője. Ha hozzám költözik elvárható, hogy beszálljon ebbe? Tudom, hogy az ellenérv az, hogy a lakás az enyém lesz, és akkor miért fizessen, az ér pedig, hogy eddig a lakhatása 170 ezer ft körül mozgott, most pedig mondjuk lenne 50-60 ezer ft. Ő is jól jár és én is, vagy ez túl anyagias megközelítés?2023. okt. 17. 13:26
71/172 anonim válasza:
"58-as nem, mivel nincs rá kiadásom. Ez megint nem jó érv, ha van az Adrián egy nyaralóm, akkor kérek tőle bérleti díjat, ha minden évben lemegyünk oda? Nyilván nem. De ha bérelnem kell 1 hétre akkor kérem, hogy szálljon bele? Igen, mert kiadásom van vele."
De a lakás a tied. És elvárod, hogy fizessen bele. Ha nyaralót bérelsz, az egyikőtök tulajdona sem lesz.
72/172 anonim válasza:
Ha elveszed majd feleségül, és netán szülne egy gyereket, őt mi védené attól, hogy ne tehesd ki egyik napról a másikra?
73/172 A kérdező kommentje:
Nézd nekem nem lenne pofám egy csajhoz költözni úgy hogy a víz számla felét állom összesen. Lehet nektek ez oké, de nekem fordított helyzetben égne a pofám az biztos.
2023. okt. 17. 14:45
74/172 anonim válasza:
"a káromkodás mindig az ideggyengék fegyvere :)) "
Ezt mondjuk cáfolom, mert néha megfélemlítés miatt csinálják, néha csak az elfojtás hiánya miatt. Nemcsak azért mert valakit legyőztél, úgyhogy kérdező nyugodtan káromkodj ha ráesik a lábadra a mosógép, ettől nem leszel ideggyenge.
75/172 anonim válasza:
Kérdező te magad tettél fel kérdést és a többség egyetért,hogy nem kéne elvárni, hogy a te hiteled fizesse ki. A lakásért kérhetsz pénzt, a rezsiért szintén, de a te kölcsönödhöz nincs köze. Egyébként együtt kéne megbeszélni, nem idegen emberek számára adni. Erkölcsileg egyszerűen nagyon gáz, hogy fizettetnéd vele a te tartozásodat.
76/172 anonim válasza:
73 Amúgy nekem is, úgyhogy olyan nővel aki hallani se akar semmilyen költségről ne is legyél, de aki meg rendes azt ne vezesd meg ilyen törlesztőbe beszállsz édesem de amúgy ingyen laksz szövegekkel.
77/172 anonim válasza:
Én javaslom, hogy élj inkább egyedül, mert ebből akkor is probléma lesz később, ha a hölgy még bele is megy az összeköltözésnél.
78/172 A kérdező kommentje:
72-es, jó ha nem kérek semmit tőle, akkor is elvileg bármikor kitehetem. Itt a bizalmon és az erkölcsön van a hangsúly, ha az megvan, ilyen soha nem fordulhat elő, még ha el is múlik a szerelem. Hogy hipp hopp lehet menni máshova. Ennek semmi köze hogy elkérek 50 k-t vagy 0-t.
2023. okt. 17. 14:48
79/172 anonim válasza:
Bizalom és erkölcs? A te tartozásod fizetetnéd vele! Ez mióta bizalom és erkölcs? 🤡
80/172 anonim válasza:
Nem tudom, mikor szándékozol neki feltenni a kérdést, de nagy összeggel mernék fogadni arra, hogy addig szétmentek. Nem vagy szimpatikus, és ezzel nem vagyok egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!