Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok elváltam van két gyerekem. Márciusban a munkahelyen összejöttem a párommal aki mindvégig támogatott a válás amíg tartott. Sajnos munlahelyet kellett váltania nem igazán díjazta a vezetőség a kapcsolatunkat. Boldogok vagyunk a gyerekeim imádják a páromat együtt lakunk már fél éve. Viszont sok kritikát kaptam kibeszéltek a hátam mögött hogy milyen ember az én párom. 36 évesen az anyukájával lakott tesója nincs dolgozik szorgalmasan viszont soha nem volt nős nem is lett gyereke senkitől. Sok durva megjegyzést mondtak rá biztosan meleg meg ingyenélő hogy az anyjával élt. Volt barátnője nem kevés de azt mesélte hogy volt egy menyasszonya aki huszonévesen dobta ezért nem kellett neki senki utána. Sajnos betegség miatt nem lehet gyereke de nem is szeretnénk. A kedvembem jár segít mindenben ha beteg vagyok ápol remdezi a gyerekeket mosogat amíg én dolgozok lesi minden kívánságom. Karácsonykor megkérte a kezem. Csak egyszer meghallotta amikor őt kibeszélték hogy milyen pasi az aki egy gyereket nem tudott csinálni. Volt egy életmentő műtéte évekkel ezelőtt újra megtanult járni nehéz volt neki az élet. Bármit mondanak én szeretem csak ez a sok rosszindulatú ember ne lenne. Olyan ciki az hogy eddig otthon élt az anyukájával?
febr. 17. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel úgy őszintén? Max a rosszindulatú embereket.
febr. 17. 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan ciki az hogy eddig otthon élt az anyukájával?"

Annyira jó vele meg szereted hogy merülhet fel benned ez a kérdés?

Le kell szrni más véleményét. Ha meg előttem pófázna valaki ilyet úgy küldeném el a pcsba csak pislogna.

febr. 17. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt lehet befolyásolni, aki hagyja. Vannak rosszindulatú emberek, fel kell őket ismerni és tudni kell helyén kezelni őket. Szerinted ők jót akarnak neked? Van egy jól működő kapcsolatod, rendes a pasi, ja mert nincs gyereke? Tudod aki fiatalon szül megkapja felelőtlen, de ha már 35 fölött megkapja, hogy öreg. Mindennel baja van az ilyeneknek. Le kell szarni az ilyet magasról, neked meg nem kéne hagynod, hogy ilyet beszéljenek neked a párodról, hagyod azért mernek így beszélni róla előtted.
febr. 17. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

De miért teszi közhírré az életét?

Még azt se kéne tudnia a távolabbi ismerőseinek, vagy munkatársainak, hogy a szüleivel lakik. Az meg, hogy nem lehet gyereke, végképp nem tartozik senkire.

Tényleg nem értem: fűnek-fának elmondotok mindent magatokról, kiírjátok a FB-oldalatokra, aztán lestek, hogy az emberek megjegyzéseket tesznek rátok.

febr. 17. 14:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Vidéken kisvárosban mindenki ismer mindenkit
febr. 17. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

4 sztm a nem lehet gyereke arról nem tudnak...csak a kérdező írta ide hogy azért nincs.

Elég egy ismerős, munkatárs aki elpofázza pl, hogy az anyjával élt.

Attól még ha ki is raknák se lenne senkinek joga így beszélni róluk. Az az ember szid mást, aki saját magát se szereti. A magyarok többsége ilyen.

febr. 17. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
És ez kit érdekel? Téged zavar? Nyilván tudtad te is, hogy az anyukájával élt és elfogadtad. Ha már együtt éltek, akkor meg majd elfelejtik, hogy régen az anyjával élt.
febr. 17. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de ha én egyedülálló koromban az anyámmal laktam volna és valaki azt mondta volna, hogy ingyenélő vagyok, úgy arcon vágtam volna, hogy eleredt volna az orra vére. Aztán - ha már kisvárosban vagyunk ugye - nyilván ennek a híre is elterjedt volna és senki nem mert volna megjegyzést tenni rám.

Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagyja, hogy megcsináljanak vele. Még kisvárosban is.

febr. 17. 16:10
 9/13 Senior Séf ***** válasza:
70%
Minden csoda három napig tart. (kivéve engem. D) Hagyd, hadd köszörüljék a nyelvüket, majd megunják és találnak más témát.
febr. 17. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem hallgatsz a pletykákra. Teljesen normális párod van. Mégis mit akarsz?? Kit? Ennél jobb pasit?? Pont neked való.
febr. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!