Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről?
Ezek szerint neki ez volt az indítéka, de ettől még ez egy általánosítás marad. Nekem soha nem fordult meg még a fejemben, hogy azért kellene fiatalabb nővel ismerkednem, mert esetleg szexuálisan tapasztalatlan és így könnyebben "irányíthatom".
F
Inkább azért, mert a selymes bőr, a nagyjából feszes idomok a fiatalok sajátjai és az öregnek ez kell. Ad érte cserébe pénzt. Mindenki jól jár.
Sok öregasszony is szereti a '30-as férfiakat, főleg ha az épp kockahasú meg ilyen "kis aranyos".
Ez elég hülyén lett tálalva. A feleségem és köztem is van 11 év, mégse csináltam belőle szexrabszolgát. Tegyük hozzá, ha akarnék se tudnék és ha tudnék se akarnék. A szex csak egy szelete az összképnek amiért fiatalabb nőket preferálnak maguknál a férfiak a saját vagy idősebb korosztállyal szemben. "Vótmá. Uncsi. Ennyi? Nekem x-szer ennyi. Én már rég." ilyen légkörben ki érezné jól magát vagy ne jönne le az életről. 😃
Mindkét félnek dögunalom és lelombozó, ha a csaj előrébb jár mint a hapsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!