Mi a velemenyed erröl a hívő ismerősöm mondásáról?
Figyelt kérdés
A bűnös kívánság beteljesítése az,ami MEGRONTHATJA leginkább az emberek JÖVŐJÉT, életét. - A démon tudja ezt,és erősíti gondolatokkal,képi elképzelésekkel,hogy megcselekedd - Mondj le róla,ha jobb napokat akarsz látni. Ilyen bűnök pl: ifjúkori házasság előtti szexualitás, bulizások, éjszakákat járó bulizás2022. okt. 18. 12:51
1/11 anonim válasza:
Na, indul a vallásellenes fröcsögés?
:-)))))))))))))
3/11 anonim válasza:
Az, hogy marhaság. Egy cseppet sem foglalkoznék vele.
4/11 anonim válasza:
😂😂😂
Hát én az összes bűnt elkövettem fiatalkent és nem érzem megrontva az életemet. Csak van egy két élmény amire jó visszagondolni :)
5/11 A kérdező kommentje:
4# egyet ertek veled enis igy vagyok ezzel csak aztmondta ez a hivo akkoe pokolra jutok majd
2022. okt. 18. 13:21
6/11 Metionin válasza:
Bullshit a javából :D ő tegyen így, ha ezt látja jónak de másokat hagyjon békén a szarságaival.
7/11 anonim válasza:
Jézus, azt mondta "gyűlőld anyádat, apádat mert így kerülhetsz hozzám csak közel ".
Minden nap megkísért a gonosz gondolatban, ezt blokkolja az ÉN, akinek kiforratlan az Én-je az elveszik . Mert az agya átveri !
8/11 anonim válasza:
Farizeusi.
Általában ezek az emberek elítélően beszélnek már arról is, hogyha valaki szilveszterkor iszik alkoholt és úgy kezelik, mintha embert ölt volna. Közben meg a saját életükben a legfontosabb parancsolat, a szeretet és az irgalmasság cselekedei hiányzonak leginkább.
10/11 NTBS válasza:
Az ő hite szerint ez így van. Az, hogy te erről mit gondolsz, az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!