Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Beszélgettem a párommal és szóba jött egy olyan téma miszerint szerinte az idősebb férfiak azért választanak fiatalabb barátnőt mert szexszuálisan jobban irányíthatóak mint az idősebb nők akik már tudják mit akarnak vagy mit szeretnek...szerintetek is igy van? Azert kicsit sziven ütött ez a nyers válasz mivel én is fiatalabb nő vagyok,igy ugy ereztem neki is ez volt a fő indítéka...2024. jan. 16. 20:54
11/14 anonim válasza:
Én szerintem igaza egy fiatalt jobban lehet irányítani szexuálisan mert még naivabb ebből a szempontból és nyitottabb is -N
12/14 anonim válasza:
Szerintem kérd meg, hogy fejtse ki.
13/14 anonim válasza:
Volt a Balázs showban egy 33 éves kancigány, akinek a barátnője és a szeretője is 16 éves volt. Balázs mondta neki, hogy te lehet hogy pedofil vagy :D Azt mondja, hogy nem, csak türelmetlen :D Majd komolyan is válaszolt, hogy egy 30 éves nő nem kéne neki, mert ő már gyereket akar, ő viszont még csak szórakozni, és hogy a tinilányok szexuálisan "tejszagúak" :D Ez vicces de szomorú is egyben. Szerintem aki direkt választ fiatalt az tényleg azért teszi mert ő még nem ismeri a trükköket, könnyű átba.szni őket és nem csak szexuálisan. De szerencsére sok férfi normális :)
14/14 A kérdező kommentje:
13-as milyen trükkökre gondolsz?
2024. jan. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!