Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok elváltam van két gyerekem. Márciusban a munkahelyen összejöttem a párommal aki mindvégig támogatott a válás amíg tartott. Sajnos munlahelyet kellett váltania nem igazán díjazta a vezetőség a kapcsolatunkat. Boldogok vagyunk a gyerekeim imádják a páromat együtt lakunk már fél éve. Viszont sok kritikát kaptam kibeszéltek a hátam mögött hogy milyen ember az én párom. 36 évesen az anyukájával lakott tesója nincs dolgozik szorgalmasan viszont soha nem volt nős nem is lett gyereke senkitől. Sok durva megjegyzést mondtak rá biztosan meleg meg ingyenélő hogy az anyjával élt. Volt barátnője nem kevés de azt mesélte hogy volt egy menyasszonya aki huszonévesen dobta ezért nem kellett neki senki utána. Sajnos betegség miatt nem lehet gyereke de nem is szeretnénk. A kedvembem jár segít mindenben ha beteg vagyok ápol remdezi a gyerekeket mosogat amíg én dolgozok lesi minden kívánságom. Karácsonykor megkérte a kezem. Csak egyszer meghallotta amikor őt kibeszélték hogy milyen pasi az aki egy gyereket nem tudott csinálni. Volt egy életmentő műtéte évekkel ezelőtt újra megtanult járni nehéz volt neki az élet. Bármit mondanak én szeretem csak ez a sok rosszindulatú ember ne lenne. Olyan ciki az hogy eddig otthon élt az anyukájával?
febr. 17. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Bármit mondanak én szeretem csak ez a sok rosszindulatú ember ne lenne."

Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor a páromra és a kapcsolatunkra koncentrálnék, nem a sok rosszindulatú gyökérre.

Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy te ismered őt jobban, vagy azok, akikből fröcsög a negativitás.

A gyerekek meg ösztönösen megérzik, hogy ki jó ember. Gondolom, nem véletlenül szeretik a párodat ők sem.

febr. 17. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha mindenki ismer mindenkit? Miért kell foglalkozni az ilyen emberekkel?
febr. 18. 07:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Téged mit érdekel, hogy ítélik meg a korábbi életét vagy akár a mostanit? Semmi közük, ti meg szuper jól egymásra találtatok. Nem értem a problémádat. Megfogtad az isten lábát, ne haragudj - tudom miről beszélek, 6 évig voltam egyedülálló anyuka. Ha nincs probléma, ne csinálj! Jó hogy nem magyarázkodsz már hogy miért nem csinált gyereket vagy nem volt nős. Kisváros, kibeszélik. Neked ezzel semmi dolgod. Te most szégyelled ezt a palit? Nincs miért.
febr. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!