Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménye az itteni Nőknek az ún. "papucs" férfiakról? Van aki esetleg kimondottan ilyen férfira vágyik?
Harminc éves, jó megjelenésű, munkájában sikeres, a hétköznapokban határozott és embereket irányító férfi vagyok. Néhány éve tudatosult bennem, hogy egy párkapcsolatban viszont alárendelt félként érzem jól magam. Egy olyan kapcsolatra vágynék, ahol a férfi van a Nőért, tenyerén hordozza, az ő feltétlei szerint él és kiszolgálja az élet minden területén. És ez nem csak a hálószobára korlátozódik, hanem a hétköznapi dolgokra vagy éppen az anyagiakra is igaz.
Az eddigi tapasztalataim alapján a legtöbben domináns férfit keresnek, kevés az olyan Nő aki ösztönösen jól működne egy ilyen felállásban. Léteznek egyáltalán ilyen Hölgyek vagy a legtöbbeknél ez csak egy felvett szerep?
Léteznek, van több nő ismerősöm is aki imádja a "tyúkanyó" szerepet és istápolgatja-terelgeti a párját.
Megjegyezném hogy a párjaik nem életképtelenek, csak otthon nem kívánnak domináns szerepet maguknak.
Szóval van ilyen.
Ezek a nők keresnek aztán maguknak melleted egy domimáns szeretőt. Az nem baj ha nagyvonalú tudsz lenni vagy gavallér, de ne tegyel meg mindent, ne a másikért élj, mert így elveszted a vonzerődet. Könnyen kihasználhatnak, megszokássá, kesőbb elvárássá válnak az ajándékok, gesztusok.
N 43
A kérdésből indultam ki, ahol az van hogy a férfi alárendelt lenne.
A tyúkanyó számomra abszolút domináns, hiszen te is írod hogy a dominancia nem egyenlő a seggfejséggel - a tyúkanyó típus nekem az, aki kedvesen és féltve kormányozgatja a párját (vagy gyerekét, stb) nem pedig óbégató tahó módon ugráltatja.
Jajj, direkt le is írtam hogy mire gondolok, idézem: tyúkanyó" szerepet és istápolgatja-terelgeti a párját.
Nekem abszolút egy gondoskodó, másokat szeretettel irányítgató és védelmező típus, voltak tyúkjaink szóval nekem egyértelmű...
Ne egy szón rugózzunk már. :D
"Minden férfi mögött ott az erős nő, aki terelgeti az élet útján."
Az ilyen nem férfi, hanem kissrác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!