Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleménye az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménye az itteni Nőknek az ún. "papucs" férfiakról? Van aki esetleg kimondottan ilyen férfira vágyik?

Figyelt kérdés

Harminc éves, jó megjelenésű, munkájában sikeres, a hétköznapokban határozott és embereket irányító férfi vagyok. Néhány éve tudatosult bennem, hogy egy párkapcsolatban viszont alárendelt félként érzem jól magam. Egy olyan kapcsolatra vágynék, ahol a férfi van a Nőért, tenyerén hordozza, az ő feltétlei szerint él és kiszolgálja az élet minden területén. És ez nem csak a hálószobára korlátozódik, hanem a hétköznapi dolgokra vagy éppen az anyagiakra is igaz.

Az eddigi tapasztalataim alapján a legtöbben domináns férfit keresnek, kevés az olyan Nő aki ösztönösen jól működne egy ilyen felállásban. Léteznek egyáltalán ilyen Hölgyek vagy a legtöbbeknél ez csak egy felvett szerep?

2022. ápr. 27. 11:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
8. Á nem akarjátok kihasználni a férfit! Á nem vagytok élősködök! Á dehogy!
2022. ápr. 27. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Könnyen zsarnokká válhat egy nő egy ilyen kapcsolatban, mert a feltételek adottak, és még az sem biztos, hogy tudatosan teszi. az meg nem biztos hogy tetszeni fog neked hosszú távon. Más elképzelni egy szituációt, mint évekig benne lenni, a kölcsönösség, az odafigyelés nagyon fontos egy kapcsolatban szerintem,
2022. ápr. 27. 13:14
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez már BDSM, nem papucsság.
2022. ápr. 27. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:
3%

Ez mar aberracio.

A termeszet rendje szerint a ferfi a dominans, nem a no, es nemis egyenranguak. Aki ezzel ilyen mertekben szembemegy az nem szazas.

2022. ápr. 27. 13:22
 15/24 anonim ***** válasza:

Még sosem láttam életemben papucs férfit szóval nincs sok fogalmam arról, hogy milyen is egy ilyennel élni, vagy hogy mi tartozik egyáltalán a papucsság definíciójába.

De úgy gondolom hogy amíg a férfinak van tartása, addig nem baj, ha papucs.

Más az, ha a párod az első az életedben, akinek a kedvére akarsz tenni, és az, ha nincs személyiséged és gerinced, hanem csak meghunyászkodsz.

Az ilyesmi egy kapcsolattípusban sem jó (baráti/családi/munkaviszony) így párkapcsolatban sem.

2022. ápr. 27. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Igazából nekem tetszik :)

Biztosan van olyan nő, aki nagyon élvezné ezt a helyzetet, és lubickolna benne, de nem válna zsarnokká.

2022. ápr. 27. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:
46%
Azt hiszem, pontosan ilyen férfira vágyom. De attól tartok, ilyen csak a mesében létezik.
2022. ápr. 27. 16:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen nők. De ne ezzel kezdd az ismerkedést, mert ha egy idegen nőre ezt így rá zúdítod még azt hihető, hogy valami életképtelen vagy, aki képtelen döntéseket hozni.

Ezt csak szépen fokozatosan. Meg alá fölé rendelt kapcsolatokban is fontos a kölcsönös tisztelet.

2022. máj. 2. 17:13
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze jóképű esetén minden fajta elfogadott.. ha simán csak esetlen vagy de nyomi akkor a kutyat nem erdekled..
2022. júl. 24. 03:47
 20/24 anonim ***** válasza:
Simán beleférne nekem.Én dolgozom szeretem a munkám és ragaszkodom az anyagi függetlenséghez.De domináns vagyok és nehezen találok párt.
2023. febr. 19. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!