Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok milyen az a pasi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen az a pasi aki papucs?

Figyelt kérdés

Pontosan ez mit jelent, írnátok példát hogy ez miben nyilvánul meg..

Mert én figyelek mit szeretne barátnőm, mi a véleménye..

2018. szept. 22. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem áll ki magáért, nem vállalja fel a saját véleményét, nem tud 'nem'-et mondani, megjátssza magát, azért, hogy mindenféle vélt vagy valós elvárásoknak megfeleljen, olyan szerepeket erőltet magára, ami számára csak egy kényszer. Röviden; nem mer önmaga lenni.
2018. szept. 22. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom hiányos, aki a szexért feladja magát. Ebben benne van minden, csak az a bökkenő, hogy pontosan ezért nem lesz szex, mert egy töketlen irányítható figura.
2018. szept. 22. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért merült fel benned a kérdés? Papucsnak tituláltak?

Az első valaszoló jól összefoglalta a lényeget. Az a papucs, aki mindenre bologat, csakhogy megfeleljen, sajat magát, igényeit, másikkal szembeni esetleges problémáit nem meri felvállalni.

Az jó, hogy figyelembe veszed a barátnőd véleményét, de legyen viszonzás, legyen kompromisszum.

2018. szept. 22. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Háát nekem pl egy kapcsolatban kell hogy valaki irányítson, mert egyedül folyton hülyeségeket csinálok. Ezért egy határozott csaj kell aki megmondja mit csináljak. Hogy hogy főzzek, vagy mossak, vagy egyáltalán hol dolgozzak stb. Ez nem azt jelenti hogy nincs saját véleményem, és ha nagyon nem értek valamiben egyet azért azt az eddigi kapcsolataimban sikerült is megbeszélni. Szóval csak kell valaki aki mutatja az irányt, és pl. aki tud bánni a pénzel . Mivel én nem tudok ezt is pl volt barátnőm számlájára kértem akkoriban, így nekem általában csak minimális költőpénzem volt pl kajára. Ez nagyon jól működött is, pedig elég vicces tudom... :) De egyébként elköltöttem volna hülyeségekre. Most is ez megy amióta nincs csajom eliszom, elköltöm szerencsejátékra, céltalanul élek. De majd lesz ez másképp is mivel azért nem vagyok csúnya, szerintem idővel megtalálom megint a párom csak hát ilyen esetbe néha sokáig kell keresni. Meg én szeretek egy kapcsolatban adni úgy hogy nem várok el nagy dolgokat. Pl szeretem masszírozni akit szeretek, de viszont azt nem bírom elviselni hogy engem masszírozzanak. Meg sok ilyen dolog van amit én szeretek adni, de viszont nem igénylem, sőőt nem is tudom elfogadni. Itt szerintem az a lényeg hogy a két fél mennyire tuja megérteni egymás hülyeségeit, vagy ezek mennyire passzolnak össze. Szerintem jól működhet egy kapcsolat úgy is hogy az egyik fél papucs, és ha kívülről úgy tűnik alá is van rendelve, valójában lehet mindenki jól érzi magát, csak máshol vannak a súlypontok a kapcsolatukban...
2018. szept. 22. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyet. Sütött - főzött - takarított, rendezte a gyereket, míg a feleség masszázsra, műkörmöshöz, edzésre, na meg félreqrni járt. Mikor lebukott a férfi könyörgött neki, hogy ne hagyja el, a mai napig visszafogadná.
2018. szept. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!