Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Elkenyeztettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werertz kérdése:

Mit tegyek? Elkenyeztettem a baratom O az elso mindenben egy eve vagyubk eggyutt es eljenyeztettem fozok sutok sokszor en veszek jegyet vagy lepem meg aprosagokkal vagy nemnepp aprosagokkal

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de neha ugy beszel velem ahogy nem erdemlem meg valjuk be ..papucs vagyok mindig kepes elerni h meg en erezzem rosszul magam mert megsertodten es en kerjek bocsanatot ..ne ertsetek felre van nagyon sok jo tulajdonsaga is de mostanaban kevesebbet latom ot is meg ezt az oladalat is hianyzik es a regi kapcsolatunk is tudom h ugyan olyan nem lesz de szerintetek mit tegyek mar probaltam neki elmondani h mi zavar vagy bant es egy ket dolgon valtoztatott is csak azon nem ami igazan zavar .szerintetek h tudnam helyrerakni amit elcsesztem? 20l

2016. jan. 25. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott már el rontottad, hogy belekezdtél ebbe a kapcsolatba!
2016. jan. 25. 00:14
 2/3 Blade Bone ***** válasza:
Ha egyszer papucs lettél, egykönnyen már nem tudsz kilépni ebből a közegből.. Főként ha már ez a megszokás a párod számára. Talán kezdj el kiállni magadért, ne hagyd magad mikor kiabál veled, éreztesd ha kell, hogy nem az anyja vagy.
2016. jan. 25. 00:38
 3/3 omba ***** válasza:

Elég hamar leapadt benne a szerelem (ha volt), egy év után ez gáz..

" hianyzik es a regi kapcsolatunk is tudom h ugyan olyan nem lesz "

Szerintem valami rendesebb emberrel lehetne, sőt nem csak fél évre.

Mi lesz 2 így év múlva, látod?

(5 év, 10 év???)

2016. jan. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!