Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Mi az a mértéke a kényeztetésnek és kiszolgálásnak a párotok részéről, amelyet MÉG élveznétek, és nem tartanátok túlzásnak?
Nincs mérték, ami jön belőled azt add-erre nincs sablon. Ettől senki nem papucs.És én egyetlen férfit sem nézek papucsnak, mert előzékeny, vagy figyelmes, de amúőgy soha semmiért nem nézem az embereket papucsnak.
Ezt előszeretettel azok szeretik használni ezt a szót, akik egy tré kapcsolatban vannak, és durvák velük, de irigylik azokat akiknél ez másként működik.
Engem az fusztrál, mikor úgy akar kényeztetni/vigasztalni/kiszolgálni, hogy nem ismer engem.
Pl. az előző párom, mikor nagyon ki voltam borulva, hogy meg fogok bukni egyetemen, megnyugtatott, hogy ne aggódjak, majd ő el fog tartani, ha megbukok a vizsgán. Mivel kutató szerettem volna lenni, ezért ez inkább sértő volt, mint megnyugtató. Vagy mikor olyan koncertre vitt szülinapomra, amit én nem szerettem de az anyukája ezt ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!