Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kedves hölgyek! Mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Mi az a mértéke a kényeztetésnek és kiszolgálásnak a párotok részéről, amelyet MÉG élveznétek, és nem tartanátok túlzásnak?

Figyelt kérdés
Ott van ugye a dilemma, hogy az ember nem akar sem bunkó, sem papucs lenni, legalábbis úgy nem, hogy ezt nem élvezik kölcsönösen.

2020. aug. 2. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Minden, amit tudom, hogy ő is szívesen megtenne nekem (és meg is szokta tenni). :)
2020. aug. 2. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
De miért lenne valaki attól papucs, hogy szereti kiszolgálni a másikat? Papucs akkor lesz, ha rá van parancsolva.
2020. aug. 2. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Papucs nem ettől lesz valaki... Attól lesz, ha fel lehet vele törölni a padlót, annyira nincs saját egyénisége és saját akarata. Tipikusan az a típus a papucs, aki szereti a tiprást és fizet, mint egy balfsz.
2020. aug. 2. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha kiszolgál, helyembe hozza amit kérek, viszont ugyan ezt meg is teszem/tehetem neki. Papucs akkor lenne, ha csak ugráltatnám, de én semmit nem tennék érte. Mindent szó nélkül hozna, vinne, venne, csinálna, semmi akarata nem lenne.
2020. aug. 2. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mérték, ami jön belőled azt add-erre nincs sablon. Ettől senki nem papucs.És én egyetlen férfit sem nézek papucsnak, mert előzékeny, vagy figyelmes, de amúőgy soha semmiért nem nézem az embereket papucsnak.

Ezt előszeretettel azok szeretik használni ezt a szót, akik egy tré kapcsolatban vannak, és durvák velük, de irigylik azokat akiknél ez másként működik.

2020. aug. 2. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
A papucs pasiknak szeles a rajongotaboruk. Altalaban a sikeres nok szeretik oket.
2020. aug. 3. 03:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem csak a költséges dolgok frusztrálnak.
2020. aug. 3. 06:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem az fusztrál, mikor úgy akar kényeztetni/vigasztalni/kiszolgálni, hogy nem ismer engem.

Pl. az előző párom, mikor nagyon ki voltam borulva, hogy meg fogok bukni egyetemen, megnyugtatott, hogy ne aggódjak, majd ő el fog tartani, ha megbukok a vizsgán. Mivel kutató szerettem volna lenni, ezért ez inkább sértő volt, mint megnyugtató. Vagy mikor olyan koncertre vitt szülinapomra, amit én nem szerettem de az anyukája ezt ajánlotta.

2020. aug. 3. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!