Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki értékeli ha etetik, és elkényeztetik? Mert az én pasim nem
A párom elég duci alkat én meg mindig főzök neki ,hozok édességet ,kiszolgálom.
Tényleg igyekszem mindent megtenni.
De ahelyett,hogy értékelné duzzog ...
Mi baja lehet ?
Hát ha nem egészséges ételek készítesz és vásárolsz, akkor ezeknek ellenállnia még nehezebb.
Inkább vigyázz az egészségére, mint hogy tömjed haszontalan dolgokkal!
Nem tömöm mármint lehet félreérthető volt annyit eszik amennyit akar.
De Nemtudom lehet rossz amit főzök ?
Testileg mármint szexben hálistennek minden rendben.
Csak ez aggaszt.
Engem irritálna ha így anyáskodnál, és könnyen lehet hogy nála is ez van. Nem pár hónapos baba, akit etetni és kiszolgálni kell, vagy kisgyerek akinek mindig édességet viszel. Látható hogy nem tetszik neki, akkor nem az a megoldás hogy még jobban tolom ezt a viselkedést, hanem pont hogy sokkal inkább visszaveszek.
Próbálj meg egy egészséges egyensúlyt létrehozni. Néha lehet főzni, néha lehet meglepetést adni, de nem kell ezt ilyen agresszív módon csinálni. Könnyen lehet hogy megfojtod a viselkedéseddel és idegesíted vele. Tekintsd felnőttnek a másikat, ne gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!